Visszatér egy korábbi szereplő az Élite hetedik évadára!

A régi visszatérő miatt várom nagyon a folytatást.

Nincs még két hete, hogy debütált a Netflixen az Élite hatodik évada, amelyről már a kritikát is elolvashatjátok, a streaming szolgáltató már azt is bejelentette, hogy hamarosan érkezik majd a hetedik felvonás is! Arról nem szól a fáma, hogy mégis mikor fog majd körülbelül debütálni, a forgatás november 2-án kezdődött el, így biztosan már csak jövőre láthatjuk majd az újabb 8 epizódot.

Az új évadra egy rég nem látott alapszereplő is visszatér, akit a hatodik évadban kénytelen voltunk nélkülözni. Kizárásos alapon csakis Omarról lehet szó, aki egy etap kihagyással ismét látható lesz majd a sorozatban, nagy örömömre. Az eddig bejelentett szereplőgárda egyébként meglepő módon csakis új tagokból áll majd, leszámítva Nadia Al Saidit, aki az hatodik évadban debütált Nico egyik barátnőjeként Sonia-ként.

Azt egyenlőre nem lehet tudni, hogy a hatodik évad állandó szereplői közül pontosan kik térnek majd vissza a folytatásra, annyi bizonyos, hogy Isadora, Iván, és Didac már biztosan jelen lesznek majd a továbbiakban is, azonban több fórumon azt olvastam, hogy  kénytelen leszünk nélkülözni a Blanco testvéreket, vagyis Mencia, Ari és Patrick távozása a hatodik évad végén bizony tartós lehet.

Addig is, várakozás gyanánt íme az eddig megjelent összes promóciós fotó és videó a hetedik etap bejelentéséről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük