Megérkezett az első előzetes A fiúknak, akiket valaha szerettem filmhez!

A tariler után pedig csak még várósabb lett a film!

Azt már régóta tudni, hogy készülőben van Jenny Han nagysikerű regénye alapján a film, ami könyvvel megegyező címet kapta, de sajnos nem nagyon jelentek meg róla friss információk de még képek sem, így gondoltam várok a beszámolóval addig, amíg legalább az első igazi trailer be nem fut.

Nos, jelentem, a Netflix végre közzétette az első videót a filmhez, én pedig amilyen gyorsan csak tudtam, lecsaptam rá. A teaser egyébként kiválóan visszaadja azt, amit olvasás közben is átéltem, vagyis azt a bohókás, önfeledt pillanatokat, amelyek Lara-Jean életét is végigkíséri, miközben természetesen a személyiségfejlődés is tapasztalható lesz a történet során.

A film és a könyv alapsztorija egyébként onnan indul, hogy valaki feladja Lara-Jean féltve őrzött leveleit, amelyeket azoknak a fiúknak címezett, akikbe szerelmes volt az évek során, és az érzéseinek megírásával próbált kiszeretni a srácokból. A feladást követően a levelek pedig természetesen célba is érnek, szóval bonyodalmakból nem lesz hiány.

Én pedig már most drukkolok, hogy sikeres legyen a film a streaming szolgáltató felületén, és így elkészülhessen a második illetve a harmadik és egyben utolsó kötetből is a feldolgozás. Augusztus 17-től tehát irány a Netflix! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük