Sajtóközlemény: Mindent elsöprő tavaszi premieráradat a Sony Pictures Television csatornáin

Érkezik a Patrick Dempsey vadonatúj sorozata is.

Lassan itt a tavasz, és ahogy az lenni szokott, az RTL és TV2 mellett más csatornák is felpörgetik a kínálatukat premier tartalmakkal. Nem tesz másképp a hazánkban jelenleg öt csatornával jelen lévő Sony Pictures Television sem, csatorna- és országos tévépremier sorozatok illetve filmek is láthatóak lesznek tavasszal.

A tovább mögött az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok el, egy kis kiegészítéssel. Azon sorozatok esetében ugyanis, amelyek már elstartoltak, külön megjegyeztem (Shadowhunters, Legends of Tomorrow), illetve az új szériák esetében. amelyek pontos premieridőpontja már ismert, legalul jeleztem.


Sajtóközlemény: Mindent elsöprő tavaszi premieráradat a Sony Pictures Television csatornáin

A Sony Pictures Television (SPT) ötcsatornás portfóliója idén tavasszal is gondoskodik a felhőtlen szórakozásról saját gyártású műsorainak, premier sorozatainak és színes filmkínálatának köszönhetően. Megújulva tér vissza legfrissebb évadával a VIASAT3 sikerműsora, az Észbontók, de egy vadonatúj formátum is érkezik a VIASAT6-ra, Antikhősök címmel, a már jól ismert Totalcar mellett. Az AXN és a Sony Max számos országos premierrel várja nézőit, többek között jön az Életfogytig ügyvéd, A jóslás urai és az Ötösfogat – Az Acosta-család, míg a Sony Movie Channel a nap 24 órájában varázsol mozihangulatot az otthonokba.

Saját gyártású műsorok

Ismét számos saját gyártással készül a csatornacsalád: tavasszal vadonatúj évaddal tér vissza a VIASAT3 sikerműsora, az Észbontók. A népszerű show megújul, képi világa frissül, a nevetés azonban továbbra is garantált, miközben Kovács Áron vezetésével közkedvelt celebpárjaink igyekeznek megfejteni észbontóink gondolkodását. A VIASAT6 ezzel párhuzamosan a hazánkban eddig még be nem mutatott Antikhősökkel erősít. A Trust me I’m a Dealer a Sony Pictures Television (SPT) formátuma, amelynek hazai verziójában ismert és népszerű hírességek ajánlanak fel számukra fontos és meghatározó tárgyakat jótékonysági célra. Ezeket a műsorvezető, Szabó Kimmel Tamás és a műsor szakértője, Megyesi Balázs mindent megmozgatva a lehető legjobb áron adja tovább, hogy a felajánló által választott alapítvány minél nagyobb támogatásban részesülhessen. A csatornára visszatér az ország legkedveltebb autósmagazinja, a Totalcar is, amelynek új évadában a Bazsó-Winkler páros a már jól ismert autóstesztek mellett folytatja egy igazi gyűjtői darab, a Porsche 912-es elektromos autóvá alakítását. A VIASAT6 még egy különlegességgel készül a szezonra, a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokság alatt ugyanis a Profik című szórakoztató miniprogrammal várja nézőit, amelynek egyik főszereplője Simon Kornél.

Országos premier sorozatok

Az AXN-re számos hazánkban frissen debütáló sorozat érkezik, többek között a valódi történet alapján készült For Life (Életfogytig ügyvéd), valamint a Los Angeles-i szervezett bűnözés egy különleges válfaját bemutató Shut Eye (A jóslás urai), míg Patrick Dempsey valódi tőzsdecápaként tér vissza a Devils (Ördögi játszmákban). Természetesen a már jól ismert szériák friss évadait is elhozza a csatorna, így jön a SWAT – Különleges egység, a SEAL Team és a MacGyver legújabb évada is. A VIASAT6 is számos premierrel várja nézőit, vadonatúj tartalomként debütál a Deadly Class (Orgyilkos osztály) és a Powers, valamint a Legends of Tomorrow (A holnap legendái) és a Shadowhunters (Árnyvadászok: A végzet ereklyéi) is új évaddal jelentkeznek – egészen pontosan utóbbi kettő már jelenleg is látható a csatornán –  de az autó és kütyükedvelők is megtalálják kedvenceiket, ugyanis jön a Top Gear, a Top Gear – Amerika és az Őrül-tech legfrissebb szériája is. A Sony Max a fiatal női célcsoportnak nyújt garantált szórakozást sitcomokkal és reality tartalmakkal, de egy hazánkban eddig be nem mutatott sorozat, az Party of Five (Ötösfogat – Az Acosta-család) is tovább színesíti a csatorna tavaszi kínálatát.

Filmek

Tavasszal az SPT-portfólió olyan nemzetközi blockbustereket is elhoz nézőinek, mint a Marvel univerzumhoz tartozó Thor, az Amerika Kapitány: A tél katonája, a Bosszúállók, a Bosszúállók: Végtelen háború és a Fekete Párduc, de érkezik a Django elszabadul, a Másnaposok 3., a Mary Poppins visszatér és a Jumanji – Vár a dzsungel, illetve a Verdák 1-2-3. része és a Ralph lezúzza a netet című animációs film is. A portfólió filmcsatornája, a Sony Movie Channel a nap 24 órájában várja változatos filmekkel nézőit, míg a többi csatorna főleg az esti órákban varázsol mozihangulatot az otthonokba.

Devils (Ördögi játszmák) s01 – start: Március 22. Hétfő 21:00 AXN
For life (Életfogytig ügyvéd) s01 – start: Március 22. Hétfő 22:00 AXN
Shut Eye (A jóslás urai) s01 – start: Március 23. Kedd 21:00 AXN

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük