A Nagy Ő: 17 év után hozza vissza a TV2 a társkereső műsorát!

Ezt aztán nem gondoltam volna.

Nagy meglepetést tartogatott mára a TV2 Csoport, hiszen ma jelentette be, hogy ismét megpróbálkozik a The Bachelor formátummal, ami a tengerentúlon még mindig annyira sikeres, hogy nemrég ért véget huszonötödik etapja. Itthon eddig három évad készült el belőle, ebből a legelső volt a legnézettebb, amelyben a teniszező Noszály Sándor kereste a társát még 2003 őszén. Ezt követően már 2004 tavaszán visszatért a reality a ValóVilág 2-ben megismert Molnár Anikóval, majd ugyanebben az évben ősszel a vizisí-bajnok Gyursánszky Gáborral ám már egyik sem tudta meg megugrani az első széria sikerét, így nem készült több évad belőle, egészen mostanáig.

Ezúttal ismét egy sportoló lesz A Nagy Ő Tóth Dávid kajakozó olimpikon személyében, aki egyáltalán nem lehet idegen a nézők számára, hiszen az Exatlon Hungary második évadát követően a Dancing with the Stars első szériájában mutatta meg magát eddig ismeretlen oldaláról. Az olimpikon az alábbit nyilatkozta a felkéréssel kapcsolatban:

“Legjobbkor talált meg a felkérés. Nem titok, hogy több mint három éve vagyok szingli és valahogy úgy hozta az élet, hogy bár folyamatosan kerestem, de nem találtam meg azt a hölgyet, akit társként el tudnék képzelni magam mellett, miközben azt gondolom erre már megértem és vágyom is rá. A Nagy Ő számomra azért fontos, mert adok egy esélyt annak, hogy talán a műsor segítségével találom meg az igazit, és remélem meg tudom azt is mutatni, hogy 2021-ben férfiként az értékrendem szerint mitől lehetünk egymás számára értékesek és a valódi “nagy ők”. Az Exatlon és a Dancing With The Stars-beli szerepléseimhez olyan jó élmények fűződnek, hogy maximálisan megbízom a műsor készítőiben. Mind a csatorna, mind a műsorszerkesztők igyekeztek megismerni és mindig tudtam saját magam adni, és ez most is így lesz.”

Összesen 20 nő fog megküzdeni Dávid kegyeiért, a végén pedig csak egy maradhat. Az igazi kérdés már csak az lesz, hogy a Dávid által kiválasztott nő is Dávidot akarja-e majd, vagy nem. A Nagy Ő negyedik évada tippre még idén ősszel bemutatkozik majd a TV2 képernyőjén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük