Swindle: Ma a Nickelodeon műsorán

Ma délután újabb Nickelodeon Film mutatkozik be a csatornán.

Tornászlányként kezdi a Nickelodeon új sikerfilmjében, a Swindle-ben Ariana Grande, a nagyobb cél azonban komolyabb teljesítményt követel. A népszerű gyerekcsatorna négy ismert sorozatsztár főszereplésével hozza el a magyar nézőknek az év egyik legviccesebb kémkomédiáját, amelyben Jennette McCurdy tolószékes apácát, Ciara Bravo mindenre elszánt hekkert, Noah Munck pedig a csapat erőemberét hozza. A tét visszaszerezni egy értékes baseball-kártyát!
Ariana Grande és Jennette McCurdy olyanok, mint a tűz és a víz, a két feltörekvő színésznő a Sam & Cat című rendkívül sikeres szitkom révén a magyar tévénézőknek is ismert. Ariana korábban a V, mint Viktóriában, Jennette pedig az iCarlyban játszott, így összeszokott párosként dolgoznak a Swindle című új, egész estés mozin is. Csatlakozik hozzájuk Ciara Bravo a Big Time Rushból és Noah Munck, aki az iCarlyval vált ismertté Hollywoodban.
A Swindle története egy közel sem klasszikus „hadműveletet” dolgoz fel: miután hőseinket átverik és kicsalnak tőlük egy milliókat érő baseball-kártyát, úgy döntenek, hogy összerakják az új szupercsapatot. Így képbe kerül egy akrobatikus kémlány, egy szőke bombázó, aki tolószékes apácának adja ki magát, egy leleményes hekker és egy klasszikus izomember, akire bármikor lehet számítani. De mi sül ki ebből?
Swindle
Ma 15:55 Nickelodeon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük