Oldal

Általános információk

Főszerkesztő: Elliot93
Téma: Amerikai Sorozatok, továbbá Filmek, könyvek és Zene
Hivatalos nyitás: 2013. Október 26.
Bejegyzések száma: 1424 (2021.01.14-ig)
E-mail: mediavilaga93@gmail.com

Az oldal története

Kamaszkorom óta kacérkodtam azzal a gondolattal, miszerint nyitni kellene egy oldalt, amelynek a témája pedig természetesen az éppen aktuális, általam favorizált sorozat lett volna. 2009-ben mindezt tettek követték, így született meg az RTL Klub napi sorozatával, a Barátok közttel foglalkozó oldalam – stílszerűen Mindenkilapja-hu-s tárhelyen – ami töretlenül üzemelt, egészen 2012-ig.

Bár az oldal Facebook változatán továbbra is aktív maradtam, mégiscsak hiányzott úgymond a szerkesztés és az ezzel járó háttérmunka, és ekkor döntöttem úgy, hogy a következő “vállalkozásom” már nem egy rajongói oldal lesz, hanem egy blog, ahol hol kendőzetlenül elmondhatom a véleményemet adott Sorozatról vagy Filmről. Így rajtolt el a Media-Világa 2013. Október 26-án, amelynek a Blogger biztosította a tárhelyet.

Úgy érzem, azóta sokat fejlődtem mind kritikaírás, mind pedig a szerkesztés szempontjából is, ám kétségkívül van még hova fejlődnöm. Mindenesetre a tartalom az idő előrehaladtával egyre csak gyarapodott, ami szerencsére a látogatottsági statisztikán is tetten érhető volt, hiszen hónapról-hónapra egyre többen böngészgettek az oldalon. Az eddigi csúcspont egyébként 2016 nyarán következett be, amikor is ugrásszerűen megnőtt a látogatók számán, és ekkor határoztam el, hogy ideje egy szinttel feljebb lépni.

Rettentően hálás vagyok a Bloggernek, amiért három évig, mindenféle gond nélkül szolgáltatták számomra a tárhelyet, ám mégis eljött az idő ahhoz, hogy könnyes szemmel megváljunk egymástól. Így tehát vásároltam egy domain nevet, és az oldal pontosan a harmadik születésnapja óta hivatalosan is media-vilaga.hu címen érhető el, a tárhelyet pedig ezentúl WordPress biztosítja. 🙂

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy az oldal egyáltalán nem létezne, ha körülbelül három évvel ezelőtt nem találok rá Tibi oldalára, a Meddia-Addict-ra. Éppen ezért fordulhatott elő az az eset, amikor is a nyitás előkészületeiben és azt követően is, kértem néhány tanácsot Tibitől, aki készségesen segített, amit ezúton is köszönök neki. 🙂


Korábbi kinézetek

(A képek klikkre nőnek)