Hamarosan celebekkel indul az Ide süss! ünnepi évada!

Új változattal érkezik a csatorna kedvelt gasztro-reality-je.

Idén sem maradunk el a Viasat 3 cukrász műsora, az Ide süss nélkül, ami immáron a hatodik évadával fog jelentkezni, december 12-én, hétfő estétől. A műsorvezetők ezúttal is Ábel Anita és Sass Dani lesznek, míg a zsűri székbe Szabadfi Szabolcs mellett új tagot köszönthetünk majd Szalai Dóri személyében. Ám a versenyzők terén még nagyobb változás lesz, hiszen ezúttal nem civilek, hanem ismert emberek fogják megmérettetni magukat. A dzsungel után kötényt ragad többek között a Barátok köztben megismert Nyári Dia és egykori kollégája, Józan Laci is, de Kabát Peti is versenyezni fog, ahogy Király Linda is.

A nagy küzdelem előtt pedig az elmúlt három évad különleges pillanataiból csipegethetnek majd a nézők az Ide süss – Legédesebb pillanatok műsorral, ami által már jövőhéten elkezdődik a hangolódás az új szezonra.

Még több információt az alábbi sajtóközleményben olvashattok. 🙂


Sajtóközlemény: Különleges édességekkel és hírességekkel jön az Ide süss! ünnepi évada

December 12-én 19 órakor érkezik az Ide süss! – Ünnepi kihívás a VIASAT3 csatornára, amelyben ezúttal sztárok mérik össze a cukrászképességeiket. A műsorvezetők ismét Ábel Anita és Sass Dani lesznek, a családias gasztroshow 6. évadában a finomságokat Szabadfi Szabolcs mellett Szalai Dóri, a Chez Dodo macaron manufaktúra alapítója értékeli. Mielőtt azonban terítékre kerülnek az ünnepi desszertek, egy különleges válogatással készülünk a nézőknek: december 5-én indul az Ide süss! – Legédesebb pillanatok, amiben az elmúlt 3 évad legemlékezetesebb momentumait idézzük fel, hogy legyen mivel hangolódni az új szériára.

Az Antenna Entertainment magyar portfóliójának zászlóshajója celebekkel és csodás desszertekkel édesíti meg az év végét, december 12-én 19 órakor ugyanis jön a népszerű cukrászverseny új évada, az Ide süss! – Ünnepi kihívás. A BBC Studios Limited és a Love Productions közös formátumának hazai verziójában a házigazdák ismét Ábel Anita és Sass Dani lesznek, az elkészült finomságokat pedig az ország kedvenc pékje, Szabadfi Szabolcs és új zsűritagként Szalai Dóri, a macaronok szakértője értékelik.

„Nagyon izgatott voltam, hogy zsűriként csatlakozhattam az Ide süss! csapatához. Korábban csak a képernyőn keresztül követtem, milyen módon oldják meg a versenyzők a különféle feladatokat, most viszont élőben figyelhettem, miként pótolják a szakmai tudás esetleges hiányát némi leleményességgel, vagy akár csak egy adag humorral. Nagyon izgalmas volt látni, hogy a hírességek hogyan állják meg a helyüket a konyhában, sokszor csodálatos kreációk születtek” – mondta Szalai Dóri.

Az Ünnepi kihívás azért is különleges, mert a korábbi évadokkal szemben most ismert emberek bizonyíthatják, miként boldogulnak a habzsákkal és a zsebsárkánnyal: Barát Attila, Bay Éva, Horváth Sisa Anna, Józan Laci, Kabát Peti, Király Linda, Megyeri Csilla, Nagy Sanyi, Nyári Dia és Pumped Gabó próbálják kihozni magukból, na meg persze a desszertekből a maximumot a műsorban.

„Vannak olyan ízek, illatok, amikről rögtön az ünnepek jutnak eszünkbe – a közösen készített, szépen terített asztal mellett elfogyasztott finomságoknak különleges szerepe van az életünkben. Minden családnak megvannak a maga szezonális receptjei, számomra azok a feladatok voltak a legizgalmasabbak ebben az évadban, amik ezekre építettek. Nagyon érdekes volt látni, hogy melyik versenyző milyen szokásokat, hagyományokat, recepteket hozott magával otthonról, akár a gyerekkorából is” – mondta Ábel Anita.

A kedvenc családi süteményeik mellett a versenyzők többek között házi szaloncukrot, ehető karácsonyfadíszeket, ajándékba adható bonbonokat és nemzetközi szezonális édességeket is készítenek, így az Ide süss! új évada akár inspirációként is szolgálhat azoknak, akik nem tudják, hogy mi kerüljön idén az asztalra.

Mielőtt azonban kezdetét venné a közkedvelt cukrászverseny, a műsor készítői egy nosztalgikus válogatással készülnek a nézőknek. December 5-én 19 órakor ugyanis érkezik az Ide süss! – Legédesebb pillanatok különkiadás, ami felidézi az elmúlt három évad legemlékezetesebb momentumait.

Ide süss! – Legédesebb pillanatok országos premier: december 5-én, 19 órakor a VIASAT3 műsorán!

Ide süss! – Ünnepi kihívás országos premier: december 12-én, 19 órakor a VIASAT3 műsorán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük