Véget ért a Napló

Az utolsó adás igazán méltóra sikeredett.

Múlthét Vasárnap a TV2 egyik legrégebbi műsora ért véget, ami az utóbbi időben már csak árnyéka volt önmagának, mind minőségileg, mind nézettségileg. Tele volt bulváros témákkal, ami gondolom annak is köszönhető volt, hogy egyre nehezebb körülmények között kellett dolgoznia a stábnak, végül pedig közös megegyezéssel a vég mellett döntöttek. A Borsonline információja szerint a mai napon bontotta fel a csatorna a készítőkkel a szerződést, vagyis valószínűleg a legtöbb ember így munkanélküli lett, hacsak be nem tudták őket tenni más műsorokba. De nem is emiatt gondoltam, hogy írok még egy utolsó cikket a műsorról, hanem az utolsó adás miatt.
Szerintem méltón ért véget a Napló, hiszen próbáltak megemlékezni az eltelt 17 évről, ami nagy feladat, hiszen képtelenség mindent belesűríteni 45-50 percbe, mégis szerintem rendkívül jó volt, magam is meglepődtem, de a legtöbb esetre még én is emlékeztem. Voltak benne vicces jelenetek, ugyanakkor megható riportok is, valamint természetesen Pimasz úrt sem hagyták ki, aki tényleg üdítő jelensége volt a műsornak, de erről már írtam korábban. Az adást egyébként Vujity Tvrtko, Szalay Ádám és Dorogi Gabriella állította össze, ők maradtak ugyanis a kezdő csapatból.
Ezzel a poszttal tehát én is búcsúznék a TV2 egyik emblematikus műsorától, nagyon sajnálom, hogy idáig fajult a helyzet, hiszen régen tényleg minden Vasárnap kihagyhatatlan műsor volt. Végezetül elhoztam nektek az utolsó adás első részét, a többit a TV2 honlapján megtalálhatjátok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük