Már Október 26-án kezd a Rising Star!

A vártnál két héttel hamarabb indul a tehetségkutató műsor.
Számomra mindenképpen örömhír, ugyanis már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a hazai verzió. Eddig szinte minden Európai országban megbukott, (Angliában le sem adják, Németországban hamarabb befejezték) kivéve Franciaországban, illetve természetesen Izraelben. A zsűrivel szerintem nem lesz baj, ahogy a műsorvezetővel, Ördög Nórával sem, már csak a tehetségek hiányoznak.

A Továbbiakban a csatorna által kiadott Sajtóközleményt olvashatjátok, a korábbi kezdéssel, és az adások menetével kapcsolatban.

Sajtóközlemény

Október 26-án indul a TV2 legújabb énekes tehetségkutató műsora, a Rising Star. Az első adásokban a zsűri azokat az énekeseket választja ki, akik majd az élő show-ban mutathatják meg tehetségüket.
Október 26-án, a Sztárban Sztár döntője után indul a Rising Star. A show első epizódjában a Pásztor Anna, Kerényi Miklós Gábor (KERO), Feke Pál és Mező Misi alkotta zsűri előtt kell a legtehetségesebb énekeseknek bebizonyítani, hogy az élő műsorban a helyük, ahol továbbjutásukról már a nézők döntenek.
A második, november 2-i adásban egyrészt folytatódik az énekesek kiválasztása, majd élőben kapcsoljuk a Rising Star stúdiót, ahol első ízben láthatják a nézők a műsor egyik leglátványosabb elemét, a gigantikus ledfalat. Ebben az epizódban mutatjuk be továbbá, hogy a műsorhoz kapcsolódó applikáció segítségével, miként tud a néző a későbbiekben beavatkozni az énekesek sorsába.

A Rising Star nagyszabású, élő show-műsorai november 9-én indulnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük