Április 13-án érkezik A Konyhafőnök második évada az RTL Klub képernyőjére

A műsor miatt a csatorna eddigi programstruktúrája is átalakul.

Két hét múlva, Április 13-án debütál majd A Konyhafőnök második szériája, mely a nagy sikerre való tekintettel az első etaphoz képest több részből áll majd, illetve vadonatúj műsorelemként ezentúl nem csak a konyha falain belül, de különböző éttermekben is figyelemmel kísérhetik majd a kések csatáját.
A Konyhafőnök érkezésével egyidőben a Dr. Tóth leköszön a képernyőről, valószínűleg jó időre, hiszen Kolosi Péter nem is olyan régen azt nyilatkozta, hogy az előre eltervezett epizódokat már leforgatták az első évadra, azóta pedig áll a forgatás, a nem túl combos nézettségnek köszönhetően (a TV2 telenovellái nézettebbek) pedig nemigen lesz második évad…
A Konyhafőnök új epizódjai tehát a más bevált 18.55-ös időpontban lesznek láthatóak, ezáltal pedig a Fókusz átkerül a délután 17:30-ra. Az esti műsorok pedig közel 30-40 perccel később kezdenek majd.

Április 13-tól Minden Hétköznap
17:25     Fókusz
18:00     RTL Híradó
18:55     A Konyhafőnök
20:15     Éjjel-Nappal Budapest
21:30     Barátok közt
22:05     Esti sorozat (Dr. Csont/Castle/Szulejmán/CSI Miami/Showder klub)

A továbbiakban a csatorna által kiadott Sajtóközleményt olvashatjátok A Konyhafőnök visszatérésével kapcsolatban, melynek forrása természetesen az RTL Sajtóklub.

http://3.bp.blogspot.com/-Z0lFXMKnGTA/VQVmU3jS7rI/AAAAAAAAFVM/N47T7ZQSYvY/s1600/elv%C3%A1laszt%C3%B3.jpg

Sajtóközlemény – Április 13-től jön a Konyhafőnök második évada

Már csak néhány hét és újra kezdetét veszi a gasztronómia szerelmeseinek késélre menő harca. A Konyhafőnök második évada április 13-tól látható az RTL Klubon.

Ínycsiklandó fogások, embert-próbáló küzdelmek, kiélezett párbajok és persze megannyi konyhai trükk és praktika. Ezekre és megannyi újdonságra számíthatnak majd a nézők a Konyhafőnök második évadában, melyet április 13-tól kísérhetnek figyelemmel a gasztro-reality rajongói. „A finom ételek mindenki számára fontosak. Ez talán az egyik ok, amiért szívesen nyomon követik a Konyhafőnököt. A kiváló nézettség másik oka pedig az, hogy elképesztően sok emberi történet bontakozik ki a műsorban, amelyhez igen sok feszültség párosul. Ez egy komoly verseny, amelybe a versenyzők mindegyike a maximumot igyekszik beletenni” – hangsúlyozta Kolosi Péter programigazgató, aki azt is elárulta, hogy a második évad még izgalmasabb, tartalmasabb lesz. Az első évadhoz képest több versenyző küzdelmét követhetik nyomon a nézők, ám ezúttal nemcsak a konyha falain belül, de különböző éttermekben is figyelemmel kísérhetik majd a kések csatáját.

Bár a szereplők és az epizódok száma több lesz, a zsűri továbbra is változatlan. Bernáth József, Fördős Zé és Vajda Pierre azonban ezúttal sem lesznek vajszívűek. A Konyhafőnök versenyzőinek késélre menő küzdelmét április 13-tól, 18:55-től láthatják a nézők az RTL Klubon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük