Kurt Hugo Schneider: Az egyik kedvenc Youtube csatornám

Nagyon jó feldolgozásokat készítenek.

Körülbelül egy évvel ezelőtt botlottam bele az egyik számba, amit ők készítettek, és azóta rendszeresen figyelemmel követem a munkásságukat. Tényleg nagyon jó számokat adnak ki a kezeik alól, amik általában feldolgozások, de sok mash-up-ot is készítettek már. Ráadásul egy-egy szám erejéig olyan színész-énekesekkel dolgoznak együtt, mint például Victoria Justice, és Elizabeth Gillies (a Victorious sztárjai) vagy éppen Zendaya. Örömmel látom, hogy egyre népszerűbbek, hisz megérdemlik, de nagyon is.
Szinte az összes videóban feltűnik Kurt Hugo Schneider, aki a legtöbb esetben csupán egy hangszeren játszik, ám találtam egy olyan videót is, amiben énekel is. 🙂 Nagyon érdekes, és egyben nagyon jó is, hogy itt nem csak egy-két embert foglalkoztatnak, hanem elég sokan vannak. Fiúk közül a kedvencem egyértelműen Sam Tsui rendkívül érdekes a hangszíne. Akit még nagyon kedvelek, az Kurt öccse Max Schneider, a Victoria-val készített Maroon5 és Bruno Mars Medley valami istenien jó! 🙂 Lányok közül akit ki szeretnék emelni, az Macy Kate, akinek hangszíne egy kicsit hasonló Demi Livato-éhoz. De a többiek is mind egytől-egyig nagyon tehetségesek.
Végezetül szerettem volna belinkelni egy olyan számot, ami a legkedvencebb, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon sok ilyen van, így most egy picit nagy gondban vagyok. Egy kis huzavona után úgy döntöttem, hogy a Maroon5 Medley-t rakom be, de érdemes tényleg megnézni a csatornájukat. Van egy olyan érzésem, hogy aki először fog odatévedni, egy-két órát ott is marad. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük