Zöld utat kapott a Charmed feldolgozás, ám nem egészen úgy, ahogy gondolnánk!

Érdekes ám annál örömtelibb hírekről számolhatok be nektek.

A The CW ismét nekifut annak a projektnek, amit még tavaly indítottak el, ám hónapok óta semmit sem lehetett hallani róla, most pedig végre kiderült, hogy pontosan miért. Egészen egyszerűen nem nyerte el teljes mértékben a vezetőség tetszését az akkori forgatókönyv, ám a csatorna főnöke, Mark Pedowitz továbbra is látott ráció a Bűbájos boszorkák alaptörténetében, így most egy teljesen más sztorival berendelésre került a pilot.

A legújabb, szám szerint harmadik nekifutásra a készítők visszatérnének az alapokhoz, vagyis ismét három lány lenne a középpontban, akik főiskolára járnak, és történetesen most fedezik fel képességüket, ezáltal pedig harcba szállnak a démonok és minden már gonosz teremtés ellen, miközben a feminizmus is komoly szerepet fog kapni a készülő feldolgozásban.

De nem csak ez az egyetlen változás tavalyhoz képest, hiszen időrendileg ismét a jelenben járunk, ami akár előrevetíti azt, hogy néhány cameo vagy esetleg huzamosabb ideig az eredeti szereplők is visszatérhetnek! Utóbbit erősíti az a tény, hogy míg tavaly a The CW már rögtön az elején hozzátette, hogy teljes mértékben önálló szériára számíthatunk ezzel együtt pedig nem tervezik egyik régi szereplő visszahozását sem, addig most ez egyáltalán nem hangzott el. Szóval lehet ám reménykedni, hogy ha a vezetőség lát elegendő potenciált az újraképzelt pilotban, és netalántán berendelésre kerül sorozatnak is, akkor esetleg viszontláthatjuk a Halliwell nővéreket, köztük akár még Prue-t is. 🙂

A Charmed reboot mellett még egy másik pilotot is bejelentett a csatorna, ami jelen pillanatban a Dead Inside munkacímre hallgat. A természetfeletti-nyomozós szériában egy kissé alulteljesítő zsaru lenne a középpontban, aki egy napon találkozik halott testvére szellemével. A helyzetet bonyolítja az a tény, hogy bátyja abban a robbanásban vesztette életét, amit ő anno túlélt. A különleges helyzetet kihasználva a két testvér most először fog össze a heti ügyek megoldásával, miközben a még élő nyomozó egyre többet tud meg arról, hogy testvére lelke vajon még miért lehet a Földön. Első blikkre nem hangzik annyira érdekesnek a projekt, hogy az én érdeklődésemet felkeltse, de majd meglátjuk, hogy mi lesz a sorsa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük