Érkezik a Big Time Rush finálé!

Idén Márciusban a Nickelodeon végre elhozza Big Time Rush utolsó részeit!

A sorozat összesen négy évadot élt meg, ebből a magyar közönség már láthatott 3 és fél évadot, a hónapban pedig érkeznek a negyedik évad utolsó részei, és egyben a sorozatzáró epizód is. A Továbbiakban ez erről szóló sajtóközleményt olvashatjátok.

Jóképűek, tehetségesek és közönségük odáig van értük. A tinilányok kedvence és a Nickelodeon sikerbandája, a Big Time Rush új részekkel tér vissza a magyar képernyőkre, hogy újra elkápráztassák a hazai rajongókat. Március 10-től szükség lesz Kendall vezéregyéniségére, Logan minden agyafúrtságára, Carlos poénjaira és James vonzerejére is, hogy a zenekar leküzdje az előtte tornyosuló akadályokat.
Laza hangvétel, dallamos zenebetétek és szerethető főhősök. Március 10-én, hétfőn visszatér a Nickelodeon egyik legsikeresebb tinisorozata, a Big Time Rush a magyar képernyőkre. A Big Time Rush négy egyszerű, mégsem mindennapi zenész kalandjait kíséri figyelemmel, így megmutatva a fiatal korosztálynak, hogy az álmok igenis megvalósíthatóak! A gyerekcsatorna sorozatában négy egészen eltérő színész tolmácsolásában láthatják a nézők, milyen megpróbáltatásokkal jár Hollywoodban befutni. A sorozat ismét elhozza azt a pörgést, meglepő fordulatokat és érzelmes pillanatokat, amelyekért rajongók milliói imádják őket szerte a világon..
A Big Time Rush úgy vált közönségkedvenc sorozattá, a banda pedig elismert zenekarrá, hogy közben a tagok legalább annyira megőrizték egyéniségüket, mint a legendás Beatles. Kendall irányadásával, Logan ötleteivel, Carlos humorával és James sármjával vette le először lábáról a sorozatban a tehetségkutatókat. Mára mindannyian világsztárok lettek, nem csak a tévéképernyőkön, hanem a valóságban is. A fiúk növekvő népszerűsége azt eredményezte, hogy olyan sztárproducerekkel dolgozhattak együtt, mint Kevin Rudolf (Leona Lewis mellett ténykedett), Claude Kelly (Miley Cyrus és Britney Spears lemezeit gondozta), hogy csak a legnagyobbakat említsük. Az óriási sikerű sorozat 2010-es kezdése óta olyan vendégszereplőket vonultatott fel, mint Nicole Scherzinger, minden idők egyik legvagányabb rappere, Snoop Dogg, vagy éppen az American Idol egyik győztese, Jordin Sparks.
Most vadiúj részekkel érkezik a sorozat a magyar Nickelodeon műsorára, az eddig nem látott kalandok során pedig kedvenceink megküzdenek a Lord Prankigton kupáért, kapcsolatba lépnek pár földönkívülivel, és jelölik őket a Tween Choice Awardson. De hogy megnyerik-e? Váratlan kalandok és még több zene, még több stílus, még több őrület!
Big Time Rush – Az utolsó részek
Március 10-től Minden Hétköznap 17:10 Nickelodeon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük