Grandiózus fináléval búcsúzhat A zöld íjász a hű rajongóitól

Remélhetőleg tényleg az is lesz.

Mint ahogy arról a facebookon is beszámoltam, tegnap került adásba az Arrow legújabb tervezett spin-offja, ami a Green Arrow and the Black Canaries munkacímet kapta, és ha eléggé sikeres volt a nézők körében illetve ha látnak elég fantáziát a The CW vezetősége, akkor még a következő tévés évadra berendelheti sorozatnak. A backdoor pilotot egyébként igyekszem majd én is igyekszem a héten csekkolni, és majd írok róla külön, de addig is térjünk rá arra, ami miatt úgy gondoltam megéri írni egy külön posztot, még pedig az anyasorozat, vagyis az Arrow búcsúztatására.

Jövőhéten ugyanis végérvényesen véget ér egy korszak, mert spin-offok ide vagy oda, de mégiscsak A zöld íjász volt az, ahol minden elkezdődött. És bár oltári nagy lemaradással vagyok a sorozattal – legutoljára az ötödik évadot láttam – de mégiscsak illőnek éreztem egy írás erejéig megemlékezni a sorozattal, pláne azok után, hogy megláttam a már kiadott hivatalos jelenetképeket, amelyeken rég nem látott szereplők is kiszúrhatóak, köztük Felicity is, aki még  a hetedik évad végén hagyta el a fedélzetet és csak az utolsó epizódra tért vissza.

De nem szeretnék több spoilert elárulni, ahogy azt sem, hogy mi célból térnek is vissza a szereplők, ha valaki kíváncsi rá, javaslom nézzétek meg az idei cross-over epizódokat, abból minden kiderül. A továbbiakban tehát a megjelent képeket és az utolsó előzetest csekkolhatjátok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük