Rég nem látott karakter tér vissza a Supergirl utolsó évadában!

Bár nem éppen úgy, ahogy arra számítanánk.

A pandémia miatt meg-megszakított forgatásoknak köszönhetően, az ötödik epizód után szünetre vonul a Superman & Lois, helyére pedig a Supergirl érkezik, így a  vártnál sokkal hamarabb, már március 30-én elstartol a sorozat hatodik és egyben utolsó évada. Öröm az ürömben, hogy csak márciusig lesznek képernyők Karáékaz eddigi tervek szerint ugyanis ekkor fognak visszatérni Clarkék – és majd csak a nyár folyamán fog befejeződni a történetük. ezt követően

Az utolsó szezonban egy rég nem látott karakter is visszatér majd, ám nem a megszokott stílusban. A sorozat egyik közönségkedvenc karaktere, Cat Grant lesz viszontlátható, ám egy sokkal fiatalabb kiadásban, flashback jelenetekben fog ugyanis feltűnni, az évad ötödik és hatodik epizódjaiban. A visszaemlékezésekkel Cat karrierjének kezdeti napjait ismerhetjük majd meg, amikor is még  CJ Grant néven tevékenykedett. Cat szeretne mindenáron kilépni a Lois Lane árnyékából, és a főnöke, Perry White kezei alól, ennek reményében pedig egy olyan cikken dolgozik, amely Kara szülővárosába, Midvale-be vezeti. A terve sajnos nem úgy sikerül, ahogy szerette volna, mégis elég lesz ahhoz, hogy megalapozza a saját médiabirodalmának, a CatConak alapjait, és azzá a tehetséges nővé váljon, akit már az első évadban megismerhettünk.

Cat Grant fiatalkori önmagát Eliza Helm fogja megszemélyesíteni, aki eddig még nem sok alkotásokban bizonyíthatott, külsőleg mindenesetre eléggé hasonlít a szuper tehetséges Calista Flochartra, így én kíváncsian várom, mi fog kisülni a flashback részekből. Azért abban még mindig reménykedem, hogy legalább egy rész erejéig, de a jelenkorban is láthatjuk majd még egyszer utoljára Cat Grantet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük