A harmadik évaddal véget ér a Zsenipalánták!

Pár napja, pontosan December 26-án jelentette be Twitter oldalán a sorozat főszereplője, China Anne McClain.

Egy kicsit meglepett a hír, lévén a legtöbb élőszereplős Disney sorozat a negyedik évaddal szokott véget érni (Hannah Montana, Waverly Place Varázslói, Sok sikert, Charlie!), persze mindig akadnak kivételek. Az Indul a Risza! (Shake is Up!) például azért ért véget a harmadik évad, mert Bella Thorne nem volt benne a folytatásban.
A harmadik lesz az utolsó évad.
De vissza az A.N.T. Farmra. Nem tartozik a kedvenc műsoraim közé, őszintén szólva a Sok sikert, Charlie!-n kívül mást már nem is nagyon nézek a csatornán, mégis egész jó a sorozat. Az alaptörténet annyi, hogy egy csapat általános iskolás kölyök középiskolába jár egy program keretén belül, hisz mindannyian tehetségesek valamiben. A harmadik évadban egyébként drasztikus változás következett be, hisz új helyszínre kerültek a főszereplők, Carlon Jeffery, China sorozatbeli testvére pedig már nem szerepel az új évadban, csupán egy részben tért vissza, ahhoz képest, hogy főszereplő volt, Aedin Mincks pedig mellékszereplőből főszereplővé avanzsált.
A sorozat főszereplője: China Anne McClain.
China Anne McClain egyébként gyönyörű kislány, remek hangja van, így nem féltem attól, hogy el fogják feledni, sőt! Szép karriert futhat még be a lány!
Értékelni nem tudom, hisz nem láttam minden részét, de kb. úgy 6/10-et tudok adni azokra, amiket láttam.

A kezdetek kezdetén.
Az utolsó rész adásba kerülésének időpontját még nem tudni, hisz még csak a tizenötödik epizódnál tart, de az eddigi évadokhoz hasonlóan szerintem az idei is körülbelül 20 epizódos lesz, így hamarosan véget ér.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük