Már a legidősebb boszorka szerepe sem titkolt már a Bűbájos boszorkák feldolgozásban!

Ráadásul a The CW-n egyszer már megfordult színésznőt választottak a szerepre!

A tegnapi napon végre a legidősebb testvér, Macy szerepe is elkelt, aki tulajdonképpen Prue és Paige ötvözete lesz, legalábbis a karakterleírás tekintetében mindenképpen, hiszen míg erőben és személyiségben egyértelműen az eredeti sorozat legidősebb testvérére fog hasonlítani, addig Paige élete is megjelenik azáltal, hogy Macy a sztori szerint nem nőtt fel együtt a Pruitt testvérekkel, és csak a sorozat történései alapján fog egyértelműen bebizonyosodni, hogy ő is egy közülük.

A karakter megformálására azt a bizonyos Madeleine Mantockot kérték fel, aki pár évvel ezelőtt a The CW egy évadot megélt The Tomorrow People-ban már bizonyított, amit egyébként itthon is adott azt hiszem a Viasat3 A kiválasztottak címmel. Robbie Amell sorozatát követően pedig olyan szériákban tűnt fel, mint az Into the Badlands vagy éppen a még bemutatásra váró Age Before Beauty.

És akkor ahogy ígértem, most, hogy már az összes főbb szereplőről lehullt a lepel, íme az én személyes véleményem: Amikor kiderült, hogy hagyják az egész ’60-as évekbeli vonalat, amit még tavaly terveztek, akkor megörültem egy picit, hiszen nem nagyon tudtam elképzelni, hogy mit lehetne kihozni az egészből. Ám amikor megjelent az első casting hírek, nem kicsit bizonytalanodtam el, ugyanis sem Melonie Diaz sem pedig Ser’Darius Blain nem tűnt számomra szimpatikusnak, ráadásul amit a The CW elnöke nyilatkozott, hogy sokkal feministább lesz a reboot, sem volt túl etikus és egyben érthető, hiszen már a Hallivell testvérek is eléggé feministák voltak, nemigaz? Végül az utóbbi szereposztást figyelembe véve ismét visszatért bennem a remény, hogy kihozhatnak még ebből egy igazán érdekes szériát, szóval én a legtöbb rajongóval ellentétben igenis drukkolok annak, hogy kapjon sorozatberendelést a Charmed reboot + egy új címet is, mert jelen pillanatban nem sok értelme van a régi címhez ragaszkodni, ha egyetlen eredeti szereplőt sem sikerül meggyőzni, hogy néhány rész és/vagy cameo erejéig visszatérjen…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük