LMBT szereplővel erősít a Charmed reboot!

Újabb infók láttak napvilágot a készülő sorozattal kapcsolatban.

Úgy tűnik, hogy nagyon dübörög a pilotberendelést kapott Bűbájos boszorkák feldolgozás, amit mi sem bizonyítana jobban, hogy a tegnapi nap folyamán végre lehullt a lepel a három testvér neveiről, tulajdonságairól, illetve, hogy ki milyen erőnek lesz a birtokában. Utóbbi esetében egyébként egy kisebb eltérés tapasztalható, ám jobban megnézne nem is lesz akkora különbség az eredetihez képest. És ha eredetiség. az egykori Halliwell lányok közül egyikőjük kendőzetlenül elárulta véleményét, amit a továbbiakban el is olvashattok.

De először is, mindenféle mellékertelés nélkül jöjjenek az eddig kiadott karakterleírások:

  • Macy: egy szellemes, a tudomány iránt szenvedélyesen bolonduló, 20-as évei végén járó lány, aki éppen a Ph.D.-ja kellős közepén jár, amit a kvantumfizika szakterületén ír, ráadásul még éppen most költözik barátjával, Galvinnel a Michiganben található Hilltowne-ba, hogy a helyi egyetem laborjában dolgozhasson. Macy-nek több oka is van azt feltételezni, hogy Mel és Madison a testvérei. A legidősebb lány lévén az övé lesz a telekinézis ereje.
  • Mel Pruitt: erős akaratú feminista, mélyen hisz benne, ennek köszönhetően pedig mindig is irányító típus volt. Madison nővére a 20-as évei közepén jár aki történetesen leszbikus. Egy tragikus balesetet követően a gyászoló Mel agresszívvé válik és próbál mindenkit elmarni maga körül, köztük a barátnőjét, Soo Jin nyomozót is. Az ő ereje a fagyasztás (és később a robbantás?) lesz. 
  • Madison Pruitt: a 18 év körül járó Madison merő ellentéte feminista nővérének. A pilatesnek és a szurkólói pályafutása miatt nagyon atletikus főiskolai lány megrémül, amikor megtudja, hogy boszorkány. Az ő képessége viszont más lesz, mint az eredeti sorozatban, hiszen a jövőbelátás helyett elvileg mások gondolatát fogja hallani, ami mondjuk nem újdonság, hiszen egy időben Phoebe is képes volt erre, igaz ő az érzések területén.

Viszont van egy rossz hírem is, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy az eredeti szereplők elzárkózni látszanak az esetleges visszatéréssel kapcsolatban. Leginkább Holly Marie Combs fejezte ki nemtetszését a készülő projekttel kapcsolatban twitter oldalán. Már azzal az alapötlettel sem tudott nagyon egyetérteni, hogy a Charmed cím használatával szeretnének a sorozat univerzumában játszódó ám tulajdonképpen egy teljesen más történtet alkotni, ám mindenképpen az tette be nála a kiskaput, hogy a The CW elnöke azt nyilatkozta, még feministább lesz az új sorozat, amikor már az eredeti is az volt, pláne ha figyelembe vesszük, hogy a 2000-es évek elején futott, amikor kevés olyan széria volt a képernyőn ahol ennyire erőteljes és független nők lettek volna a középpontban.

Holly mellett sorozatbeli párja, Brian Krause sem tudott semmi jót nyilatkozni a sorozattal kapcsolatban, így inkább a mély hallgatás mellett döntött, ahogyan a legidősebb boszorkát alakító Shannen Doherty is hasonlóan cselekedett. Megköszönte rajongóinak, hogy továbbra is kitartanak mellette, illetve kitért arra is, hogy mennyire büszke arra, hogy anno igent mondott a sorozatra, ám ennél többet nem mondott.

Ezek után egyre kevésbé tűnik megvalósíthatónak a nagy reunion, ám persze még korai lenne feladni a reményt. Addig pedig továbbra is aktívan fogom figyelemmel kísérni a projektet, így természetesen számíthattok még ehhez hasonló posztra a közeljövőben. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük