Amanda Bynes készen áll rá, hogy ismét színészetre adja a fejét!

Úgy tűnik ezúttal tényleg nagyon összeszedte magát a Nickelodeon egykori sztárja.

Közel négy év telt el utolsó nyilvános szereplése óta, Amanda ugyanis tudatosan kerülte a rivaldafényt, egészen ideáig, a napokban ugyanis a Hollyscoop műsor vendége volt, ahol több mindent is elárult az elmúlt éveivel kapcsolatban, valamint jövőbeli terveiről is elmondott néhány dolgot, amik között bizony a színészet is nagy szerepet játszik majd, legnagyobb örömömre.

Elmondása szerint a divatiskola értelmet adott az életének, ez inspirálta, hogy napról napra felkeljen, és véghezvigye elképzeléseit, emellett pedig gyakran járt túrázni, spinning órákra, valamint hajléktalan embereknek osztott ételt. Valószínűleg így próbálta kompenzálni a hirtelen jött sztárság után elkövetett rossz döntéseit. Mindemellett pedig a drogproblémáit is megpróbálta kezelni, amit a jelek szerint sikerült is, ugyanis ma már tisztának vallja magát.

A közeljövőt illetően pedig, a ruhakészítés mellett megmaradva szeretné piacra dobri saját márkáját, ugyanakkor a színészkedést is szeretné folytatni, mi több, ígéretet tett arra, hogy vissza fog térni a televízió képernyőre a kedvenc sorozataiban történő vendégszereplés keretein belül, de természetesen attól sem zárkózik el, hogy ismét egy sorozat főszereplője legyen!

Személy szerint őszintén örülök annak, hogy végre maga mögött tudhatja a botrányos korszakát, ahogyan az is figyelemreméltó, hogy ennyire konkrét tervei vannak a jövőjét nézve. Szívből kívánom, hogy mihamarabb beteljesülhessenek a vágyai, Hollywood adja meg neki a második esélyt, én pedig ismét a képernyőmön láthassam az Amanda Show, illetve a Tesóm nyakán sztárját. 🙂

Amint újabb fejlemények lesznek Bynes újrainduló karrierjével kapcsolatban, arról én is be fogok számolni, ezentúl ugyanis még aktívabban figyelemmel fogom kísérem a sorsát. Addig is ha van egy kis időtök, alább megtudjátok nézni a szóban forgó interjút, amelyben többek között olyan érdekességeket is elárult, miszerint még sohasem találkozott a Disney egykori triumvirátusával, vagyis Demi Lovátóval, Miley Cyrussal valamint Selena Gomezzel, ettől függetlenül figyelemmel követi karrierjük alakulását. Öröm az ürömben, hogy a videó sajnos csak angolul esetleg még angol felirattal érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük