Decemberben érkezik a Korhatáros szerelem a TV2 műsorára!

Végre premier időpontot kapott a csatorna első magyar heti sorozata.

Az RTL Klub sikerei után végre a TV2 vezetősége is belátta, bizony van potenciál magyar gyártású heti sorozatok készítésében, nyáron be is jelentették, hogy berendelték a Korhatáros szerelem első évadát, amely – az amerikai alkotásokhoz hasonlóan – 13 epizódból fog állni. Logikusan gondolkodva én leghamarabb csakis a jövő tavaszt mondtam volna rajtnak, ehhez képest még idén bevetik, hiszen a mai napon érkezett a hír, amely szerint bizony még decemberben elrajtol.

A Korhatáros szerelem, a Válótársak és A mi kis falunkhoz hasonlóan nem magyar fejlesztésű sorozat lesz, hanem egy licenc széria, méghozzá az új-zélandi Step Dave feldolgozása lesz, és eredetileg nem a TV2 fedezte fel hazai körökben, hanem az RTL sorozatait is gyártó ContentLab and Factory, akik egy évvel ezelőtt le is forgatták a pilotot, amely sajnos nem jött ki, viszont egy előzetes igen, a Sorozatjunkie oldalán pedig meg is tudjátok nézni.

Az előzetes alapján jól látszik, hogy Kovács Patrícia, Dobó Ági és Kamarás Iván maradt főszerepben, a fiatal srácot alakító Tasnádi Bencét azonban sajnos lecserélték, szerepét Kovács Tamás vette át, továbbá Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter és  Fenyő Iván is csatlakozott a produkcióhoz.

Az alapsztoriról a csatorna az alábbi közleményt avagy szinopszist adta ki:

 

A 13 részes romantikus komédia Budapesten játszódik, ahol felelőtlen huszonévesek és felelősnek tűnő negyvenesek szerelmi kalandjait és párkapcsolati botladozásait követhetjük nyomon. A háromgyermekes anyuka (Kovács Patrícia) és a vagány pultos fiú (Kovács Tamás) véletlen találkozása nem várt fordulatot tartogat, hiszen a mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás egy nem mindennapi, izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak. Nem csak a kiskamaszok előtt, de a barátok, a rokonok, még az exanyós előtt is.

A remek hír mellett egy újabb ajánlót is kiadtak, nézzétek csak:

Ami engem illet, nagyon is támogatom a magyar sorozatok készítését, habár az MTV-s Egynyári kalandon kívül még nem adtam esélyt más szériáknak. De ami késik, nem múlik, a Korhatáros szerelem debütálásakor pedig én is a tévé előtt fogok ülni, ennyire megfogott a történet! Este pedig érkezem az eddig megjelent promóciós képekkel! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük