Nem folytathatja tovább a versenyt az X-Faktor balhés versenyzője!

A csatorna nem tolerálta tovább Kristóf viselkedését!

Ahogy a tegnapi értékelő posztban is megemlítettem, miután rendőrségi ügybe keveredett Kristóf, a műsor producere behívta egy elbeszélgetésre a fiút, így már akkor sejthető volt, hogy a tetteinek következményei lesznek. Nos, a büntetés nem maradt el, és úgy gondolom, hogy az ilyen helyzetben várható legáltalánosabb és egyben legjobb döntést hozták meg azáltal, hogy nem folytathatja tovább a versenyt.

Na de, hogy pontosan mi is történt azon az ominózus éjszakán, ami végül a kizárást eredményezte? Nos, Kristóf egy szórakozóhelyen szóváltásba keveredett egy külföldi férfival, amikor feltehetőleg már mindketten erősen ittas állapotban lehettek, a vitájuk pedig tettlegességig fajult, így Kristóf nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott a férfinak.

x-faktor-petics-kristof-01

De nem ez volt az egyetlen balhéja a mentorházas továbbjutása során, ugyanis versenytársait is feltartóztatta a felkészülési folyamatban amelyről az X-Faktor producere, Schiwert-Takács László a következőképpen nyilatkozott a Blikknek:

“Nem ez a verekedés volt Kristóf első balhéja a beköltözés óta, több szóbeli figyelmeztetést is kapott korábban. Az X-Faktor versenyzői a felkészülés időszakában együtt laknak. Ő fegyelmezetlenségével, italozásával, hajnali vircsaftjaival sokszor zavarta a többiek pihenését, az állandó fáradtság pedig a próbák és a produkciók rovására megy, amit nem engedhetünk meg. Ezért személyesen is figyelmeztettem Kristófot, hogy viselkedjen normálisan, és hagyja a többieket nyugton, koncentráljon a munkára. A verekedése volt az utolsó csepp a pohárban. Mentorával, Puskás Petivel egyetértésben döntöttünk úgy, hogy nem folytathatja a versenyt, bármennyire tehetségesnek is tartjuk. Nem kívántuk kockáztatni, hogy erőszakosságának a versenyzők valamelyike essen áldoza­tául. Sajnálom, hogy ő nem érti meg, mi a baj a viselkedésével. Élete legnagyobb lehetőségét játszotta el szerintem.”

Kristóf kiesésével tehát felszabadult egy hely a Fiúk kategóriájában, ergó a mentorházban kiesettek közül valaki újabb esélyt kaphat a bizonyításra. Bár a megható múlttal és egyben akaraterővel rendelkező Türk Máté kiesését is sajnáltam, én mégis Mata Ricsi továbbjutásának örülnék a legjobban. Remélem a műsor készítői na és persze Puskás Peti is így látják majd, és Ricsi lesz ott a szombat esti élő adásban a TOP 12-ben! 🙂

x-faktor-mata-ricsi

2 thoughts on “Nem folytathatja tovább a versenyt az X-Faktor balhés versenyzője!

  1. Én nagyon sajnálom ezt a Kristófos helyzetet. 🙁 Én drukkoltam neki és az egyik kedvencem volt.Remélem, hogy ezzel nem adja fel és később viszont lártjuk majd a képernyőn az egyik tehetség kutatóban. Pl.:ugyanitt,tehát az xfaktorban.
    …………………….
    Szerintem is ott a helye Ricsinek 😀

    1. Az biztos, hogy eléggé megosztó figura Kristóf, akit az elején nem nagyon csíptem, viszont a mentorházas produkciójával meglepett, ugyanis több énekhangot véltem felfedezni nála. Talán majd a következő X-Faktorra megkomolyodik egy kicsit, aztán újra nekivág. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük