Minden, amit eddig tudni lehet a Bűbájos boszorkák feldolgozásáról!

Mi tagadás, vegyes érzéseket váltott ki belőlem a feldolgozás híre.

Pár nappal ezelőtt igencsak meglepő híreket olvastam a sorozattal kapcsolatban, legelőször nem is akartam hinni ezeket a pletykákat, de miután több megbízható oldal, majd pedig maga Mark Pedowitz, a The CW elnöke is megerősítette mindezt, immáron biztossá vált, hogy tényleg napirenden van a Bűbájos boszorkák feldolgozása!

Sajnos sosem volt lehetőség, a négy Halliwell lányt egyszerre látni a képernyőn…

Mivel folyamatosan szivárognak ki az újabb és újabb információk a készülő projekttel kapcsolatban, gondoltam végre itt az idő, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, és rágjuk át magunkat az eddigi híreken:

  • Jelen álláspont szerint nem lesz semmiféle kapcsolat az eredeti sorozattal, tehát nem folytatás vagy előzménysorozat lesz, ettől függetlenül Mark Pedowitz nagyon örülne neki, ha Shannen Doherty, Holly Marie Combs, Alyssa Milano vagy akár Rose McGowan felbukkannának a sorozatban.
  • A történet 1976-ban fog játszódni, amelyben természetesen három női főszereplő lesz a középpontban, Annie, Tina és Paige, ám az eddigi információk alapján nem állnak rokoni kapcsolatban egymással, vagyis nem lesznek nővérek.
  • Mindhárom karakter igen karakánnak tűnnek, legalábbis a leírásuk alapján mindenképpen. Annie kaukázusi származású, aki a külvilág felé vagánynak szereti mutatni magát, de valójában csak egy olyan társat szeretne, aki mellett önmaga lehet. Paige szintén kaukázusi, akinek a fő életcélja az, hogy egy orvos felesége legyen. Tina pedig egy afro amerikai lány, a kortársaival ellentétben pedig kifejezetten okos, mi sem bizonyíthatná ezt jobban, minthogy már csak egy lépés választja el a PhD megszerzésétől, miközben egy igen zárkózott személyiségű.
  • Nagyon gyerekcipőben jár még a projekt, hiszen ez még csak egy sorozatterv, amelyet egyébként a Jane the Virgin kreátorai jegyeznek. Ahhoz, hogy ebből valóban sorozat lehessen a végén, át kell esnie egy pár rostán. Először is, ha a vezetőségnek végül tetszeni fog  a pilotszkript, akkor lehetőség nyílik a pilot elkészítésére, ha pedig ezt követően is zöld utat kap a projekt, csak ekkor történik meg a sorozatnak való berendelés, és innentől már tényleg csak a nézőkön múlik majd, hogy mennyire lesznek vevők rá.

Ami engem illet, eléggé felemás érzéseket táplálok a projekt iránt, az eddigi történet alapján ugyanis nem keltette fel túlságosan a figyelmem, arról nem is beszélve, hogy félek attól, hogy a nyomába sem érne az eredeti sorozathoz. A korábbi főszereplők egyébként nem nagyon nyilatkoztak még ezzel kapcsolatban, Alyssa Milano és Holly Marie Combs is csupán a sorozat rajongót éltette egy-egy twitter posztban.

Én mindenesetre nyitott vagyok rá, és ígérem, ha valóban sorozat lesz belőle, akkor természetesen az esélyt mindenképpen megkapja majd tőlem. De persze könnyen lehet, hogy új jár majd, mint a legutóbbi ehhez hasonló próbálkozás, amit még a CBS kezdeményezett 2013-ban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük