SZEL 2014: A sok változtatás a műsor rovására ment

Sikerült a jót is elrontaniuk.
Nagyon szerettem a Szombat Esti Láz eddigi szériáit, szórakoztató volt, de az idei közel sincs olyan jó, mint az eddigiek. A sok változtatásból nem sok olyan van, ami jól sült el, egyedül azt tudom díjazni, hogy most nincs kiesés, így mind a 8 páros minden adásban fellép. További pozitívum még, hogy nincs szavazás, valamint, hogy gép sorsolja ki mit táncoljanak a következő adásban.
A párosokról annyit, hogy idén amiért nagyon rámentek arra, hogy egy szerelmespár/házaspár versenyezzen egymás ellen, elrontotta az egészet. Nekem nincs bajom Eszményi Viktóriával és férjével, Heiling Gáborral, de valljuk be (már) nem annyira ismertek, mint például egy X-Faktoros Vastag Csaba, vagy egy Barátok köztös Varga Izabella. Hamár Barátok közt: nagyon sajnálom, hogy idén egy színész/nő sem versenyez, pedig köztük is van házaspár, például Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, de még sorolhatnám. Egyszerűen a felhozatal most nekem kevés. Szabó Győző már másodjára szerepel. A felesége előtt viszont le a kalappal: Rezes Judit kitűnően táncol.

A zsűri sem lett most jó választás, hozzáteszem nekem a tavalyi sem jött be nagyon. Oké, hogy Jáksó László vicces, de azért egy táncos showba felkérni zsűrinek, ez már nevetséges. Legalább maradt volna Tihanyi Ákos. Keleti Andreával nincs baj, sőt még Csonka Andrással sem, hisz ő valamilyen szinten ért a tánchoz, lévén a SZEL második szériáját megnyerte Keleti Andreával. Szegény Esztergályos Cecília egy kész vicc, sokszor semmi értelmeset nem tud mondani.
Aki miatt még pozitívum az idei évad, az Ördög Nóra. Nagyon szeretem Nórit, éppen ezért nagyon örülök, hogy ismét ő a műsorvezetője. Szeretem Lilut, de ez mégiscsak Ördög Nóri műsora.
Rezes Judit volt eddig a legjobb
Összességében tehát nem olyan rossz az idei széria, de kétségkívül ez a leggyengébb minden szempontból. És ezt még tetézi azt, hogy nem élő adás, hanem felvételről megy. Azért, hogy védjem egy kicsit az RTL-t, nem lehetett könnyű dolguk kb. 2 hónap alatt összehozni mindezt.
Továbbra is nézője leszek a műsornak, de azt hiszem ezentúl csak a táncokat fogom megnézni, nem pedig a komplett showt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük