Első körben: Trophy Wife

Nem rossz, de biztosan nem ez lesz a kedvenc idei sorozatom.
A The Tomorrow People után ez volt a második idei 2013/14-es újonc, amit megnéztem. Azért is esett erre a választásom, mert a The CW után a második kedvenc csatornám az ABC. Általában jó sorozatokat szoktak összehozni, ezért reménykedtem benne, hogy nem fogják elcseszni. Összességében szerencsére egész jó kis pilotot hoztak össze az írók, persze ehhez nagyban hozzájárult a főhősnőnk, Malin Akerman. Imádom a színésznőt, akit első sorban eddig filmekben láttam, eddigi legjobb alakítását, pedig a 27 Dresses-ben, vagyis a 27 idegen igen-ben láttam.

A Kép alatt Spoileresen folytatom tovább!

Az alapsztori pedig a következő: Kate (Malin Akerman) Pete (Bradley Whitford) harmadik felesége, akinek a két exnejétől összesen három gyermeke van. Úgy vettem észre, hogy a két ex-feleség is szerves része lesz a sorozatnak, ergó valószínűleg minden részben benne lesznek. Vissza Kate-hez: Kate tehát a bulizós felelőtlen életét hátrahagyta, hogy Pete felesége legyen, ehhez pedig hozzá tartozik a három mostohagyerek nevelése is. Röviden ennyit a történetről. A színészekről annyit, hogy Malin Akerman-en kívül a többi színész is egész jól hozza a karaktereiket, beleértve a gyerekszereplőket is. Habár a Hillary-t alakító kislányt lecserélték, nem értem miért, viszont Bailee Madison-t ismerem még a Waverly Place Varázslóiból, ahol ugyebár Maxin-t alakította egész jól, úgyhogy még az is lehet, hogy még jobban jártunk a cserével.

Hogy pontosan mit is várok a folytatásban?
Azt, hogy legalább annyira szórakoztató legyen a továbbiakban is, mint a pilot. De nem elég ha csak vicces jelenetekkel pakolják tele azt a 20 percet, hanem egy jó sztori is kell a sikerhez. Éppen ezért kíváncsi vagyok, milyen irányba akarják vinni a történetet. Remélem nem fogják elrontani, és élvezhető marad a sorozat.

Értékelés: 7/10
Azért ne essünk túlzásokba, nem mérhető fel a Baby Daddy-hez, de alapvetően nem volt rossz kezdésnek. Ha tartani tudja a színvonalat, amit a pilot-ban láthattunk, akkor nem lesz itt gond, és valószínűleg előbb vagy utóbb, de folytatni fogom a sorozatot.

Végezetül hoztam egy kis segítséget kép formájában, amelyen rajta van a karakterek nevei, illetve, hogy miként kapcsolódnak a sorozathoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük