Nagy szám: Kovács Patrícia visszatér az RTL képernyőjére

Az első adás március 3-án kerül adásba.

Úgy tűnik az RTL Klub új programstruktúrával kezdi meg a márciust, az eddig kiadott közlemények alapján ugyanis majdnem majdnem minden hétköznap lesz valami más műsor a 22.10-es sávban (hétfőként Életünk története s02, csütörtökönként Cápák között s03), nem lesz ez másképp a szerda esténként sem, indul ugyanis a Nagy szám. Nem összetévesztő az RTLII-n 2014-ben már futott Nagyszám műsorral, amelynek Hadas Kriszta volt a műsorvezetője, és híres zenészeket interjúvolt meg egy-egy magyar sláger kapcsán.

A Nagy szám is hasonlóan egy riportfilmsorozat lesz, ám itt nem csak zenészek, hanem számos más hazai hírességek, előadóművészek lesznek a középpontban, többek között Liptai Claudia, Barabás Éva, Szellő István, Fluor Tomi vagy éppen Pataky Attila, akiket eddig egy egészen ismeretlen új oldalukról ismerhetünk majd meg. Egy adáson belül két sztár életútját kísérhetjük végig számtalan izgalmas epizódon át, amelyek egy számukra fontos és meghatározó zeneszám köré épülnek. A riportban előrehaladva soha nem hallott történeteken keresztül derül ki, a zene milyen szerepet játszik és játszott a főhős életében, miben határozta meg és miért ez élete legfontosabb dala. A műsor egyik legizgalmasabb részeként a kiválasztott dalt is előadják.

Kovács Patrícia a Hungary’s Got Talent-et követően a Válótársakban egyik mellékszereplőjeként volt utoljára látható az RTL képernyőjén még 2018-ban, majd a TV2-n tűnt fel a két évadot megélt Korhatáros szerelem főszereplőjeként, majd a Mintaapákban tűnt fel, ahonnan egy évad után önként távozott. Az okokat a mai napig nem lehet teljesen ismerni, mindenesetre örülök annak, hogy végre újra képernyőn láthatom majd az egyik kedvenc magyar színésznőmet. 🙂

Kép forrása: RTL Sajtóklub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük