Alyssa Milano végre tiszta vizet öntött a pohárba a Bűbájos boszorkák reboottal kapcsolatban!

Lássuk mi is az igazság.

Az elmúlt évek során egyre többször láttak napvilágot olyan információk, amely szerint ismét napirendre tűzték a Bűbájos boszorkák folytatását, ezekről természetesen én is beszámoltam – itt a közel négy évvel ezelőtti posztot olvashatjátok el, itt pedig a legfrissebbet, amely a The CW februári közleménye szerint továbbra sem halott projekt – ám a legtöbb esetben sokkal inkább az alapötlet felélesztése volt a cél, mintsem az eredeti szereplőkkel történő folytatás.

Egy pár hete azonban a külföldi sajtóban olyan hírek terjedtek el, amely szerint a Netflix komolyan a sorozat újraindításán serénykedik, ráadásul az eredeti Halliwell testvérek részvételével, olyannyira, hogy már el is kezdtek tárgyalni Shannen Dohhertyvel és Alyssa Milanóval, akik nem mellesleg pont a közelmúltban kezdtek újra beszélni egymással. Talán ez a mindenképpen hírértékű esemény adta meg az utolsó löketet a cikkíróknak, ám megerősítve eddig egyik oldalról sem volt. Egészen mostanáig. Alyssa Milano ugyanis végre úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba, és elárulja mi is a teljes igazság a reboottal avagy visszatéréssel kapcsolatban.

Sajnos egyáltalán nem szolgálhatok nektek jó hírrel, Phoebe egykori megformálója ugyanis világosan kijelentette, hogy a Netflix egyáltalán nem kereste meg őket, ráadásul ő is csak a megjelenő cikkek kapcsán hallott erről, így nagy valószínűséggel a Netflixnél egyáltalán nincs napirenden a projekt. Ez már csak azért is helytálló kifejezés, mert Alyssának jelenleg két sorozattal is köthető a világ egyik legnagyobb stream szolgáltatójához – az Insatiable címre hallgató szériáról többek között itt találhattok még több információt – így az elsők között biztosan őt keresnék meg.

Jelen pillanatban tehát nem számíthatunk egyhamar a sorozat bármilyen formában való visszatérésére, azonban Shannen, Holly, Alyssa és még Rose többször is elárulták már, hogy nagyon is nyitottak lennének a folytatásra, így ha végre valamelyik csatorna vagy szolgáltató konkrét tervekkel fogja felkeresni a színésznőkkel, rajtuk nem fog múlni az újraegyesülés.

Várnunk kell még az újraegyesülésre…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük