Továbbra is élvezetes A Nagy Duett

Még egy szót sem ejtettem a műsorról, pedig megérdemli.
Tudniillik az első szériának minden adását megnéztem a TV2-őn, ám a második valamiért kimaradt. Talán azért, mert átkerült a SuperTV2-re, és mindig elfelejtettem, hogy mikor megy. Most a harmadik széria már ismét a TV2-őn van, ettől függetlenül mindig tévében szoktam nézni, inkább visszanézem a neten.
Kép forrása: tv2.hu
Az első szériát is szerettem, de a harmadik sokkal jobb. Valahogy az volt az érzésem az elsőnél, hogy mindenki túl komolyra vette, és emiatt már néha-náha erőltetettnek tűnt egy-két produkció, de most. Hogy lehetne vérre menő küzdelem, amikor itt van Cooky? Félre ne értsetek, szeretem ezt a párost is, főleg a Michael Jackson-os előadásukat (az volt eddig a csúcsuk). Már kezdem szegény embert sajnálni. Kicsit túlságosan is rászállt a zsűri, de még Tilla is. Szerencsére Cooky ezt nem veszi komolyan. Hient pedig a Megasztár óta szeretem, meg is érdemli, hogy felvették arra a híres Egyetemre.
Kép forrása: tv2.hu
A másik páros, akit ki szeretnék még emelni még Radics Gigi és Hujber Feri voltak, természetesen Gigi miatt. Azonban úgy érzem, nem voltak olyan jók, mint lehettek volna, ezért bár sajnáltam, hogy kiestek, akkor és ott ők voltak a leggyengébbek.
Igazából nem is tudok annyira kedvencekről beszélni, mert minden páros jó, Fekete Lacin és Nótár Mary-n hatalmasakat szoktam röhögni, Pokorny Lia és Dolhai Attila előadásai nagyon jók, Király Viktort sikerült megkedvelnem, hisz Majoros Hajnival egész jó produkciókat szoktak nyújtani.
Kép forrása: tv2.hu
A zsűri értékelését általában megnézem, hisz Kasza Tibi nagyon tudja osztani a versenyzőket, Klárika annyira nem érdekel, mindenről a szex és az erotika jut eszébe. Dobrády Ákosban pedig egy picit csalódtam, nem valami jó zsűri.
Kép forrása: tv2.hu
A műsorvezetőkről is essen már pár szó: Claudiát egyszerűen imádom. Még betegen is képes levezetni a show-t. Habár az egyik adásban bénázott egy picit, de mindenkinek vannak rossz napjai nem? Tillával pedig nagyon jó párost alkotnak.

Értékelés: 8/10.

Tökéletesnek ugyan nem mondanám, de valóban szórakoztató műsor. Jó nézni a bénázásokat, ahogyan a nagyon jó produkciókat is. Személy szerint nem tudom megmondani, hogy ki nyerjen, hisz mindenki jó, csak mindenki másban. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük