Itthon is folytatódik az egyetlen bevált DC képregénysorozat, és szinkronosan is befejeződik a Shadowhunters

Úgy tűnik a Supergirl és a The Flash nem váltotta be a reményeket ahhoz, hogy a közeljövőben folytatódhassanak…

Az utóbbi években a Sony Pictures Television által üzemeltetett csatornák, mint az AXN, Viasat3, Viasat6 de még a Sony Max és Sony Movie Channel is sok premier sorozatot mutatott már be a magyar közönség számára, és nem lesz ez másképp az elkövetkezendő pár hétben sem, hiszen a napokban két sorozat folytatását, egy új sorozat illetve egy új reality érkezését jelentetették be, amelyekről az alábbi Sajtóközleményben olvashattok többet.

Elöljáróban én csak annyit szeretnék elárulni, hogy a blog rendszeres olvasói valószínűleg tudhatják, én a Shadowhunters harmadik évadának premierjének örülök a legjobban, hiszen nagyon szerettem a sorozatot, nem hiába írtam róla anno annyi kritikát, amelyeket ide kattintva találhattok meg. Kétségkívül szép minőségfejlődést produkált a sorozat évadról-évadra, és a mai napig sajnálom, hogy a FreeForm és Netflix közösen kaszálták, és nem készülhetett el a negyedik évad. Na de a szinkronos premierre visszatérve, remélem így azok számára is eljut a széria, akik jobban preferálják a szinkront, mint a feliratot.


Sajtóközlemény – Akcióval és izgalmakkal teli országos premierekkel kezdődik az év a VIASAT6-on és az AXN-en

A Sony Pictures Television (SPT) két csatornája nemcsak kedvenc műsoraink folytatásait hozza el az új évben, de több vadonatúj – országos premierként érkező – sorozatot is tartogat nézői számára. A VIASAT6-on lesz látható a humorban és kalandokban gazdag A holnap legendái ötödik, valamint a sokak által kedvelt Árnyvadászok: A végzet ereklyéi harmadik évada, de februárban képernyőre kerül a közkedvelt brit autós műsor tengerentúli adaptációja, a Top Gear Amerika premier évada is. Mindeközben pedig az AXN sem hagyja cserben nézőit, ugyanis egy nem mindennapi angol drámasorozattal, a COBRA – A Válságstáb első évadával bővül a műsora.

A VIASAT6-on idén februárban is számos izgalmas műsor kerül képernyőre: január 26-án 23 órakor érkezik Legends of Tomorrow (A holnap legendái) ötödik évada, amelyben főhőseink hírességekké válnak, és ez teljesen elvonja figyelmüket a közeledő veszélyről: Astra Logue (Olivia Swann) kiszabadítja a Pokolból a történelem leghírhedtebb gazembereit, hogy átvegye az uralmat, és csak a Legendák állíthatják meg őket. A fantasy-k szerelmeseinek újdonságként érkezik február 10-én 23 órakor az Shadowhunters (Árnyvadászok: A végzet ereklyéi) harmadik évada, amelyben az Árnyvadászok ismét komoly fenyegetéssel néznek szembe, ugyanis egy nagy hatalommal bíró démon, Lilith (Anna Hopkins) ártatlanok életét keseríti meg egy titokzatos társ segítségével. Február 13-án délelőtt egy izgalmas autós magazinnal bővül a csatorna műsora, ugyanis jön a közkedvelt brit autós műsor tengerentúli adaptációja, a Top Gear Amerika első évada. Az országos premierben a házigazdák – a veterán film- és televíziós színész, William Fichtner, a világbajnok gyorsulási versenyző, Antron Brown és a népszerű brit autós újságíró, Tom “Wookie” Ford – nemcsak a legkülönlegesebb és legkorszerűbb járműveket mutatják be a nagyközönségnek, de az USA múltját és kultúráját meghatározó régebbi modellek világába is betekintést nyújtanak.

Nem kell sokat várnunk az AXN újdonságára sem, hiszen a COBRA – A Válságstáb premier évada február 5-én 21 órakor érkezik a csatornára. A drámasorozatban végigkövethetjük, hogyan reagál egy eddig soha nem látott természeti katasztrófára a brit kormány magasrangú vezetőkből álló COBRA válságcsapata, miközben a magánéletükben is összecsapnak a fejük felett a hullámok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük