Első körben: Brooklyn Nine-Nine (Nemszázas körzet)

Nem volt rossz a kezdés.

Azért a nagy vizsgaidőszakban is kell kapcsolódni, és tartani legalább egy fél-egy óra szünetet, és mit is csinálhat egy magamféle, mint pilot-okat néz. 🙂 Eddig csak jókat hallottam a sorozatról, és a Sorozatjunkie is kinevezte az idei évad legjobb újoncának, így gondoltam üsse kavics, én is megnézem az első epizódot. Ahhoz képest, hogy mennyire dicsérik, szerintem nem volt olyan eget rengetően jó, és a legjobbnak sem mondanám, az én listámon talán Top10-ben helyet kaphat.

A Továbbiakban Spoileresen folytatom.

Az alapszotri nem túl hoszív és kreatív, egy rendőrállomás hétköznapi életét próbálja bemutatni. Első látásra a szereplők sem térnek el nagyon az átlagostól, mégis van egy-két vicces szereplő, akik ebből adódóan összehoztak egy-két vicces szituációt. Jake Peralta (Andy Samberg) vicces fiúnak tűnik, aki első ránézésre nem veszi túl komolyan a munkáját, mégis jó benne. Tetszik Jake és a társa, Rosa Diaz (Stephanie Beatriz) versengése, dinaikus duót alakínaka ketten együtt, éppen ezért szerintem előbb-utóbb összehozzák a két karaktert. A többi szereplőről most nem irnék, mert nem hagytak bennem “maradandó” nyomot, remélem majd a későbbiekben jobban kifejtik majd a karakterket, mert eddig egy-kettő elég sablonosnak tűnik. Akit azonban mindenféleképpen ki szeretnék emelni az az új őrmester, Sergeant Terry Jefford (Terry Crews), aki meleg, így mindenképp jár a pacsi a készítőknek, hogy mertek beletenni egy meleg őrmestert. Már csak miatta is egy picit egyedi a sorozat.

Hogy mit várok a folytatásban?
Azt, hogy egy kicsit fejtsék majd ki jobban a többi karaktert is, illetve nem rontsák el azt a hangulatot, amit az első rész bemutatott. Remélem érthető, mire gondolok. 🙂

Értékelés: 8/10.
Egész funny volt az első részt, így mindenképpen megkapja az esély tőlem a sorozat a folytatásra. Szerencsére Amerikában is egész szép számokat hoz, így a teljes első évadot már berendelték. Ha olyan lesz a részek minősége a folytatásban, mint amilyen az első volt, akkor szerintem nem lesz itt gond, és a második évadot is megkapja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük