Február 4-én indul a Fox TV magyar változata

Az előzetes híreknek megfelelően, Hétfőn pedig elindult a csatorna hivatalos oldala is.

Az oldalon feltötltött sorozat információk szerint régebbi sorozatok is visszatérnek a csatorna indulásával, valamint napjaink legnépszerűbb komédiája – ami Amerikában hamarosan véget ér – is a kínálat része. De nézzük bővebben az eddig kiadott információkat.
Amit eddig is tudtunk: Országos tévépremierknt érkezik a nagysikerű The Walking Dead, a Da Vinci’s Demons című sorozat, ami a Da Vinci démonjai címet kapta, a Sleepy Hollow, amit nálunk Az Álmosvölgy legendája címmel mutatnak be, és a The Bidge (A híd). A csatornán érkezik még továbbá a Simpsons család legújabb évada. Nem országos tévépremierként, de érkezik a csatornára még a The Listener (Hetedik érzék) is, aminek az első évadát az RTL Klub már leadta, reméljük az első évad tán érkezik majd a folytatás is.
Bűbájos boszorkák – az elejétől

És most jöjjennek azok, amik nemrég derültek ki: először is az én kedvecem, hogy visszatérnek kedvenc Bűbájosaink, ugyanis újra képernyőn lesz a Charmed. Ha már régi műsorok, érkezik még az Everybody love Raymond (Szertünk, Raymond!), valamint A Médium is. A nagysikerű How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal) is képernyőn lesz, azt azonban még nem tudni, hogy csak régebbi részekkel, vagy esetleg itt fog debütálni az utolsó évad.

Realitykből és főzőműsorokból sem lesz hiány, többek között érkezik a Borkalandok Spanyolországban, az Éléskamra az edzőtáborban, a Légy férfi, valamint a Nagyvárosok ízei.


Filmek is lesznek a csatornán, de egyelőre nem Országos tévépremier.

A teljes műsorstruktúráról pedig jön majd még egy cikk, amikor is kiadták. 🙂

Első látásra nem rossz műsorok érkeznek, de én még mindig reménykedek abban, hogy hamarosan a Glee folytatása is látható lesz a csatornán, igaz én feliratosan követem, de biztos vannak olyan embereket, akik szinkronosan szeretik nézni a sorozatokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük