Véget ért a Sztárban sztár

Véget ért a TV2 show-ja, melynek győztese Bereczki Zoltán lett.

Bevallom nektek én az utolsó kettő-három adást már nem néztem, de nem azért, mert rossz volt, csupán azért mert nem volt időm, és az egész hét feszített tempója miatt inkább aludtam. Ettől függetlenül hamarosan pótolni fogom a lemaradásom.

A Döntőbe négyen kerültek be: Szandi, Biga, Nótár Mary, Varga Viktor és Bereczki Zoltán. Végül Bereczki Zoltán nyert. Mit mondjak erre, nagyon imádom a hangját, de én nem őt hirdettem volna ki győztesnek. Akkor már inkább Szandi vagy Nótár Mary nyerte volna a versenyt, de én valójában Nikának drukkoltam, aki sajnos elég hamar kiesett.
Bereczki Zoltán pedig nagyon nagylelkű ajánlott tett, ami miatt nem is bánom, hogy ő nyerte meg a versenyt, ugyanis a pénznyereményt jótékony célokra ajánlotta fel.

A műsorról egyébként az a véleményem röviden és tömören, hogy összességében jó volt, szórakoztató és vicces (ahogy azt beharangozták) a legtöbb előadás tényleg élvezhető volt, volt olyan, mikor külsőleg megszólalásig hasonlított a versenyző, az adott illetőre, de a hang egyáltalán nem volt jó, máskor pont fordítva volt: a hang stimmelt, de a versenyző kinézete nem. Természetesen volt amikor mindkettő passzolt. 🙂 Friderikusz Sándort imádom Az Ének Iskolájában, ám itt már kevésbé: sokszor belekötött a zsűribe, hogy miért nem ad több pontot és hasonlók, ez pedig nekem nem volt túl szimpatikus. És még a zsűriről is pár szót: Liptai Claudia és Hajós András teli találat volt, jó volt Claut már szerepkörben is látni, Lakatos Márkban kellemeset csalódtam, ahogy valamilyen szinten Majkában is. Sosem volt a kedvencem Majka, ezután sem lesz, de most még jobban megkedveltem őt, így már megérte zsűrinek felkérni. 🙂

Értékelés: 8/10
Elnézést az ilyen nyúlfarknyi kritikáért, de most többet nem tudok hozzá fűzni. RTL koppintás ide vagy oda, jó volt, így nagyon remélem jövőre is folytatják! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük