Significant Mother: A The CW vadonatúj komédiája!

Premier Augusztus 3-án.

A The CW mostanában felhagyott a vígjátéksorozatok készítésével, hiszen az utóbbi években, amik el is készültek, azok egy évadnál többet nem is éltek meg, tudomásom szerint a csatorna 2006-os indulása óta még nem indított 30 perces komédiát, csupán a The WB illetve UPN csatorna szériáit vette át a kezdetekben,  éppen ezért lepett meg a hír, miszerint idén újra megpróbálkozik vele, az pedig csak hab a tortán, hogy Augusztusban lesz a premierje, amikor elvileg kevés premier sorozat megy az országos csatornákon, így nagyobb a túlélési esély is.

De, hogy pontosan miről is szól a Significant Mother?
A sorozat középpontjában egy fiatal étterem-tulajdonos, Nate áll, akinek felfordul az élete, amikor lakótársa Jimmy elkezd járni a frissen elvált anyjával. Engem már az alapsztorival megfogott a show, az pedig csak hab a tortán, hogy a lakótársat Nathaniel Buzolic játssza majd, akit a TVD-The Originals univerzumban már nagyon megszerettem. 🙂
Meg kell hagyni, a csatorna nem sok pénzt költ a promócióra, hiszen egy plakáton és trailer-en kívül szinte semmit sem lehetett találni róla... A trailer ahhoz képest milyen rövid, szerintem igen ütős lett, de erről ti magatok is meggyőződhettek.
Nem is maradt más hátra, minthogy még egyszer szóljak, a premier Augusztus 3-án lesz, és elvileg összesen 9-10 rész lesz az első szezon. Én mindenképpen csekkolom majd a pilotot, aztán meglátjuk, mi lesz a sorsa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük