Első körben: Suits (Brilliáns elmék)

Nem bűvölt el annyira a sorozat, hogy feltétlenül folytassam.

Pedig az esélyt tényleg megadtam neki, hisz nemcsak az első részt néztem meg (ami egyébként két rész hosszúságú), hanem a második részt is, így tulajdonképpen három részt láttam. Nem azt mondom, hogy rossz a sorozat, mert nem, de úgy érzem van ennél sokkal jobb sorozat is, amiktől az esély veszem el, ha ezt folytatom. Így egy időre jegelem, de nem végleges a kasza!


Spoileresen folytatom a továbbiakban!

Az alapsztori a következő: már eleve nem a szokásosan indított a sorozat, ami miatt jár a pacsi a készítőknek. Most nem szeretném elmondani, hogyan került Mike (Patrick J. Adams), ahhoz az ügyvédi irodához, ahol Harvey (Gabriel Macht) is dolgozik, a lényeg, hogy odakerült. A sorozat (legalábbis az első két rész alapján) az ügyvédi iroda hétköznapi életét próbálja bemutatni és azon belül is főként Harvey ügyeit.

A karakterekkel nincs gond, bár nekem egy picit túl hétköznapiak, de mit várhatna az ember egy ügyvédes sorozattól? A színészekkel sincs gond a két főszereplőt már láttam filmekben, ezért is érdekes volt először egy sorozatban látni őket. Aki még szimpatikus nekem, karakterként is és színészként is, az Rachel Zane (Meghan Markle).

Mint írtam már egyelőre nem folytatom, hogy ne vegyek el lehetőséget más sorozatoktól sem. Egyszer mindenképpen szeretnék majd belenézni a folytatásban, mert azt hallottam a második évadban indul be igazán a történet, de ez a folytatás sem most lesz szerintem. Bár kitudja, lehet pár hónap múlva gondolok egyet és folytatom.


Értékelés: 7/10.

A maga ügyvédes műfajában tényleg egész jó volt, de úgy érzem, ha több pontot adnék neki, az nem lenne fair már sorozathoz, így egy erős hetest kap.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük