Csekkold a Legacies szereplőit a legelső promó fotók segítségével!

Felkészültetek arra, hogy visszatérjetek Mystic Falls-ba?

Már csak pár nap maradt a nyárból, és rohamosan közeleg az ősz, ami Amerikában is fontos szezon a tévézést illetően, így nem is csoda, hogy a nagy országos csatornák marketingesei lassan kezdenek beindulni, és elkezdik bőszen reklámozni az új és visszatérő sorozataikat. Ebből adódóan pedig több ehhez hasonló poszt is várható a napokban a blogon. 😉

Kezdjük is el a sort a Vámpírnaplók és a The Originals közös spin-offjával, a Legaciessel, amelyben az immáron 17 éves hibrid és egyben boszorkány Hope lesz a középpontban. Szegény lánynak sok-sok szomorú és egyben tragikus pillanatot kellett átélnie a The Originals utolsó évadában, éppen ezért már csak emiatt is érdemes lenne követni a sorozatot, hogy lássuk miként is sikerült feldolgoznia az eseményeket két év távlatában.

Na de elég is volt a szövegelésből, hiszen több cikk is íródott már a legújabb testvér sorozatról – amelyeket ide kattintva érhettek el – beszéljenek helyettem inkább az Entertainment Weekly által készített képek, amelyeken Alaric, Hope és az ikrek mellett több új szereplő is bemutatkozik.

A képeket klikkre teljes nagyságukban csodálhatjátok meg. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük