Megújult zsűrivel tér vissza immáron a negyedik évadával A Konyafőnők!

Az egyik ítész az első széria egyik közkedvelt versenyzője lesz.

Két hét múlva, a Nyerő páros megüresedett helyére tér vissza az RTL Klub képernyőjére a népszerű gasztro műsor, amit a csatorna íz faktorként szokta definiálni. Azt már régóta lehetett tudni, hogy a töretlen siker ellenére a negyedik évadban megújult zsűri fogja bírálni a versenyzőket, ám, arról hogy pontosan ki megy és ki marad, nem lehetett semmit sem tudni, egészen mostanáig.

a-konyhafonok-2016-megujult-zsuri-01

A közelgő rajt miatt a mai napon egy Sajtótájékoztató keretein belül árulta el a csatorna, hogy Fördős Zé mellett idén Sárközi Ákost és Wossala Rozinát láthatjuk viszont a szakmai stábban, utóbbi pedig a nézők számára bizony ismerős lehet, hiszen az első szériában volt versenyző. Rozina egészen a fináléig sikeresen vett minden akadályt, és végül a második helyezettként zárt a versenyben.

A továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok el, melynek forrása az RTL Sajtóklub.


Új zsűrivel tér vissza A Konyhafőnök az RTL Klubon

Vagány rocker séf és egy igazán belevaló korábbi döntős fogja bírálni a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőket A Konyhafőnök negyedik évadában.

Ínycsiklandó, különleges fogások, embert próbáló küzdelmek, kiélezett párbajok és megannyi konyhai trükk és praktika – ez vár a nézőkre A Konyhafőnök negyedik évadában, szeptember 26-án, 18:55-től, rögtön az RTL Híradó után. Sok más újdonságra is számíthatnak majd a rajongók, ám a legnagyobb változás, hogy a zsűri teljes egészében megújult, így Fördős Zé mellett, Sárközi Ákos Michelin csillagos séf és Wossala Rozina, a műsor első évadának versenyzője alkotja majd a szakmai csapatot.

a-konyhafonok-2016-megujult-zsuri-02

Sárközi Ákos belevaló, Michelin csillagos rocker séf, akinek vagány külseje olyan férfit takar, aki a konyhában percek alatt ötcsillagos fogásokkal lepi meg vendégeit. Ákos vagány tetoválásai között felfedezhetőek a Michelin csillagok, hiszen fontos volt számára, hogy emlékezzen arra, mi motiválja, amikor a tűzhely mögé áll. A séf azt ígérte, pontosan olyan maximalista lesz a versenyzőket bírálva, mint amilyen egy-egy menüsor elkészítése közben.

Rozina egy vérbeli vendéglátós, akit a Konyhafőnök első évadában ismerhettük meg. A sikeres szereplés után, Rozina megvalósította az álmát és több sikeres projekt után, jelenleg a belváros szívében, saját éttermét vezeti, így pontosan tudja, milyen egy igazi konyhafőnök.

Szívmelengető emberi történetekben, a verseny adta feszültségben és váratlan fordulatokban ezúttal sem lesz hiány, ahogy a zsűri csípős kritikája sem maradhat el.

A Konyhafőnök szeptember 26-ától, minden hétköznap este 18.55-tól lesz látható az RTL Híradó után.

a-konyhafonok-2016-megujult-zsuri-03

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük