Egykori RTL-es arcokkal nyitotta az idei őszi szezont a TV2!

Sebestyén Balázs és Stohl András ismét “összecsap”.

Nagyot gondolt idén a TV2 vezetősége – szándékosan nem írom le a tulajdonos nevét, hiszen most tényleg lényegtelen – és ahelyett, hogy előre bejelentené milyen műsorokkal készülne az idei őszi évadra, inkább emojik mögé rejtette a műsorok címeit, amelyek közül kettőt fedett ma fel a csatorna.

A kereskedelmileg legfontosabb időszakot Stohl András vezette A Piramis nyitotta meg, ami az év elején már képernyőn volt, és ha eltekintünk attól, hogy sokan csak az RTL-es A Fal koppintásának nevezték a game-show-t, egész jó adatokat hozott a csatornának, így talán nem is csoda, hogy berendelésre került a harmadik évad is, merthogy ugyebár az első kettő egymás után került adásba. Szóval érthető, hogy miért bízik ismét a sikerben a csatorna, az viszont már kevésbé, hogy a nettó 70 perces adásidőt hogy a francba képesek elnyújtani úgy, hogy közel két órán keresztül legyen képernyőn, 19:00-től egészen 20:55-ig. Tényleg érthetetlen a számomra…

Stohl Andrást mindenesetre egy újabb ex RTL-es fog követni, alig fél óra múlva ugyanis elstartol Ördög Nóra legújabb gasztro műsora, a MasterChef VIP, amelyben ismert emberek fogják megcsillogtatni a főzőtudományukat. Teszik mindezt újabb két óra hosszán keresztül, miközben a Sajtóoldalukon ebben az esetben is 70 perc van feltüntetve adásidőnek. Tehát sok-sok reklámra számíthat az, aki netalántán ezt a két műsort szeretné nézni a hétköznapokon.

Végezetül jöjjön a MasterChef VIP teljes névsora: Árpa Attila, Bay Éva, Busa Pista, Csomor Csilla, Demcsák Zsuzsa, Gesztesi Károly, Hamvai PG, Janicsák Veca, Kertész Ricsi, Kocsis Tibor, Kondákor Zsófia, Kulcsár Edina, Mádai Vivien, Madár Vera, Molnár Tomi, Nagy Katalin, Noszály Sándor, Nyári Károly, Pál Dénes, Pásztor Anna, Pindroch Csaba, Rábaközi Andrea, Sebők Vili, Szabó Dóri, Till Attila, Villányi Andi, valamint Zsidró Tamás.

(Képek forrása: TV2 Sajtószoba)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük