X-Faktor 2016: Kiesett a Ham ko Ham – Szerinted ki legyen végül a győztes?

Ezúttal is a nézők döntöttek a továbbjutók sorsáról!

Tegnap este lezajlott az X-Faktor hatodik szériájának hatodik élő adása, amelyben még nagyobb volt a tét a még versenyben lévő énekesek számára, hiszen a fináléba való jutásért küzdöttek meg egymással. A nagyobb tét ellenére, Opitz Barbi kivételével talán most láthattuk a legszélsőségesebb produkciókat, hiszen egy nagyon jó előadást követően egy meglepően alulteljesített második körnek lehettünk szemtanúi, vagy éppen pont fordítva…

Az applikációs és sms szavazások összesítése után Gorbunov Dmitrij és a Ham ko Ham kapta a legkevesebb szavazatot, és mivel a mentorok ezúttal sem tudtak megegyezni, ezért a nézők döntöttek. A versenytől tehát a Ham ko Ham búcsúzott, akiknek a kiesését bár sajnálom, de jobban belegondolva mégiscsak ez volt a lehető legjobb döntés, hiszen hiába voltak szórakoztatóak mindig egysíkúan teljesítettek. A komfortzónájukból csakis tegnap szakadtak ki egy Rúzsa Magdi dal erejéig, ami sajnos egyáltalán nem sült el jól, szóval igenis érthető volt a nézők reakciója.

ham-ko-ham-x-faktor

Bár ma, de legkésőbb holnap mindenképpen tervezek írni egy kritikát, amelyben a három finalista eddigi teljesítményeit fogom részletezni, egy szavazást addig elindítok, ugyanis kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek ki az a versenyző, akinek odaadnátok a főnyereményt, egyáltalán kinek a győzelmének örülnétek a legjobban?

Én személy szerint Opitz Barbinak drukkolok ezerrel, ugyanis ő az egyedüli, aki hétről-hétre minőségi produkciókkal lépett fel a színpadra, akiben egyáltalán nem kellett csalódnom, és rajta látom igazán, hogy mennyire komolyan is veszi az egészet. Szóval én Barbi győzelmének örülnék a legjobban, de alább ti is szavazhattok:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük