Az NBC még idén műsorára tűzi a Timeless befejező filmjét!

Clockbuster rajongók, felkészültetek egy utolsó időutazásra?

Kalandos, és egyben megtisztelő utat tudhat a háta mögött a Timeless, hiszen “ismét megmenekült Damoklész kardjától”. Az első évad után bekövetkező kaszát követően három nappal később végül mégiscsak megkapta a második évados berendelést, ám a csökkentett epizódszám és az érezhetően bekövetkezett stílusváltás sem volt elegendő ahhoz, hogy új nézőket szerezzen a sorozat, a továbbra sem túl acélos nézettség fejében pedig a csatorna vezetősége idén júniusban ismét úgy döntött, hogy nem kér többet a sorozatból.

Ám már akkor felvetődött a készítők részéről a két részes zárófilm elkészítésének lehetősége, amit a színészek is maximálisan támogattak, ahogy az NBC sem zárkózott el az ötlettől, ám közben a színészek szerződése lejárt, így én személy szerint már kezdtem letenni minderről….

Még szerencse, hogy a sorozatot gyártó Sony, illetve az írók kitartóbbak voltak nálam, és végül mégiscsak tető alá hozták a zárófilm elkészítését, amelyre az összes főbb szereplő visszatér, hogy méltóképpen lezárják az Időutazók kalandjait, remélhetőleg a Rittenhouse totális megbuktatásával.

A mai napon pedig az is kiderült, hogy még idén decemberében leadásra kerül a dupla epizód, amelynek az első felét Lauren Greer, a másodikat pedig Arika Lisanne Mittman írja meg, míg a rendező John Showalter lesz, tehát a háttérben is visszatér az eredeti csapat.

Ennél több információt nem osztottak meg a rajongókkal, mégis már ennyi is elég volt ahhoz, hogy bearanyozza a napomat, és nagy igazgatottsággal várjam a tél beköszöntét, hogy még egyszer utoljára viszont láthassam Wyatt-et, Lucy-t, na és persze a jó öreg Rufust. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük