Kaszát kapott a Timeless, azonban mégiscsak kaphat némi lezárást!

Ennyi volt, a csatorna ezúttal tényleg a kasza mellett döntött.

A 2016/2017-es tévés évad egyik legnagyobb megmenekülése egyértelműen a Timelesshez fűződik, hiszen miután egy évad után az NBC elkaszálta, három nappal később mégiscsak visszakoztak, és csökkentett epizódszámmal ugyan, de mégis bekérték a 10 részes második évadot. A nézettség azonban csak nem nőtt, sőt, sokkal inkább csak csökkent, így a csatorna ismét nehéz helyzetbe került, és ezúttal sokkal több időt hagytak a gondolkodásra. Sajnos talán épp ez lett a sorozat veszte, ugyanis nemrég jelentették be, hogy nem tartanak igényt a folytatásra, vagyis már biztosan nem készül el a harmadik évad.

Mindez abból a szempontból csak még szomorúbb, hogy a második évad egy orbitális nagy cliffhangerrel ért véget, amelyről pont a múlthéten írtam kritikát, ide kattintva el is olvashatjátok. A kasza ellenére azonban mégiscsak lehet még reménykedni, hiszen a TVLine információi szerint a csatorna ugyanis nem zárkózik el attól a lehetőségtől, hogy egy két órás film erejéig méltó lezárást kaphasson a sorozat!

Mindez természetesen a Timeless showrunnerének, Shawn Ryan fülébe is eljutott, aki azt tweetelte, hogy amennyiben az NBC vezetősége valóban megadja nekik az esélyt, na és persze az anyagi forrást a zárófilm elkészítésére, ebben az esetben biztosan el is fogják készíteni. Most már tehát már nincs más dolgunk, mint azért drukolni, hogy minden részletet sikerüljön összeegyeztetni a két fél között, és valóban elkészülhessen a film. Amint lesznek fejlemények ezzel kapcsolatban, természetesen be fogok számolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük