Mégsem készül el a beígért Young & Hungry zárófilm!

Szomorú hírre ébredtek a sorozat rajongói.

Úgy tűnik, hogy az ABC Family-ből átavanzsált FreeForm vezetősége nem túl bőkezű mostanában, hiszen sorra kaszálják el a sorozataikat. A Shadowhunters, és a Famous in Love mondjuk azért lett kaszálva, mert nem sikerült megjegyezni egy harmadik féllel (Netflix illetve Hulu), míg a Beyond egyértelműen csakis a gyatra nézettségének köszönheti azt, amiért a csatorna nem kért többet belőle.

De a régen annyira jellemző sitcom blokkjuk is kihalófélben van, a Baby Daddy például azért került a süllyesztőbe még tavaly pont a 100. részét követően, mert az eredetileg ráfordított összeget inkább a készülő Black-ish spin-offba invesztálták. A Wheeler család történetének véget érte után a Hannah Montanaban megismert Emily Osment vette át a legrégebbi vígjátéksorozat stafétabotját, ám sajnos nem élvezhette túl sokáig, mert a nem túl acélos nézettségnek köszönhetően idén tavasszal végül a FreeForm jobbnak látta, ha nem tartanak igényt tovább erre a sorozatra sem.

Igen ám, csakhogy a kasza hírét követően be lett ígérve egy két részes zárófilm elkészítése, hogy az utolsó rész égető kérdéseit megválaszolva, minden szált elvarrva érhessen véget a Young & Hungry a hűséges rajongók számára. Mostanában egyébként is bevett szokás ezt a módszert alkalmazni, lásd Timeless, de a FreeFormnál megmaradva, ugyanezt vetette be a The Fosters és hamarosan a Shadowhunters esetében.

Ám tegnap derült ki, hogy a lezárófilm mégsem fog elkészülni, és mindez a csatorna sara, a készítők és a színészek ugyanis nagyon szerették volna méltón lezárni a tévéfilmmel a sorozatot, ha már korábban nem tudott a csatorna idejében szólni a stábnak a kaszáról, és akkor az ötödik évad utolsó epizódja is eszerint készült volna el.

Minderről maga Emily Osment rántotta le a leplet:

“A szívem szakad meg, amiért ezt kell mondanom, de miután a FreeForm nem adta meg a Young & Hungry rajongóinak azt a lezárást, amit a sorozat igazán megérdemelt volna, nemrég azt a döntést hozták, hogy nem tesznek további előrelépést a lezáró film elkészítésének érdekében. Én, és a számomra egyértelműen nyilvánvaló jövőbeli TV-s férjem, Jonathan Sadowski nagyon sajnáljuk amiért így alakult, és nagyon szeretünk benneteket.”

Bár nem követtem figyelemmel a sorozatot – tavaly néztem meg az első szezont, azóta is várat magára a folytatás – akkor is, most nagyot csalódtam a csatornában, nem hiszem el ugyanis azt, hogy anyagilag hatalmas veszteség lett volna a számukra, ha még két rész erejéig visszahozzák a sorozatot. Az biztos, hogy most a rajongók okkal érezhetnek keserű szájízt, és fordulhatnak el a jövőben a csatornától…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük