Most már biztos: Jennette McCurdy nem tér vissza az iCarly folytatására!

Szomorú hírrel szolgálhatok a sorozat rajongói számára.

A Paramount+ még decemberben berendelte az iCarly folytatását, januárban pedig már a pilot forgatása is elkezdődött, ám arról egy szó szem esett, hogy Miranda Cosgrove, Jerry Trainor és Nathan Kress mellett a sorozat hiányzó láncszeme, Jennette McCurdy bármilyen formában viszontlátható lesz-e vagy sem.

A napokban Jennette az Empty Inside podcaston vett részt, ahol Anna Farris vendége volt, aki az iCarlyban való visszatéréséről is megkérdezte. Nos, Jennette válasza valószínűleg sajnos elfogja a rajongók többségét keseríteni, ugyanis nemhogy az iCarlyba, hanem semmilyen másik sorozatban nem szeretne szerepelni mostanában. Már régóta érlelődött benne a gondolat, ám döntését édesanyja halálát követően véglegesítette.

“Én voltam a családom számára a fő pénzügyi támogatás. A családomnak sajnos nem volt sok pénze, és ez volt egy kiút. A színészkedés mindig is nagyon nehéz munka volt a számomra. volt, nagyon szégyelltem a szerepeimet. Egyáltalán nem voltam elégedett azokkal a karakterekkel, akiket eljátszhattam, ugyanis giccsesnek és égőnek éreztem. Tizenhárom éves koromtól kezdve egészen huszonegy éves koromig csináltam a műsorokat, de már tizenöt évesen szégyelltem magam. A barátaim nem mondták tizenöt évesen, hogy “ó de cool, hogy egy Nickelodeon műsorban szerepelsz”. Kínos volt, és úgy képzelem, nagyon más tapasztalatokat szerezhettem volna, amikor igenis büszke vagyok a szerepeimre és azok feltöltenek.”

Továbbá azt is hozzátette, hogy soha ne mond, hogy soha, de jelen pillanatban nagyon is megvan elégedve az írással és a rendezéssel, szóval nagyon úgy fest, hogy Sam Puckett nélkül fog folytatódni az iCarly

Jennette McCurdy from Nickelodeon’s iCarly

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük