A Timeless írói mindent megtettek azért, hogy megmentsék a sorozatot!

Igazi gyöngyszemeket is megtalálhattok a felhozatalban.

Bár nem követem aktívan az adott sorozatok hivatalos illetve a készítők által létrehozott közösségi médiás oldalokat, azt azért elismerem, hogy a Timeless írói erősen aktivizálták magukat az elmúlt két hónapban annak reményében, hogy a rajongókat a #SaveTimeless kampányra buzdítsák, ezzel is arra sarkallva az NBC-t, hogy berendelje a harmadik évadot.

Sajnos az akció nem zárult sikerrel, és a csatorna végül kaszálta a sorozatot, ám egy lezáró film lehetőségétől nem zárkóztak el, ám ennek is már egy hónapja, és azóta kiderült, hogy a színészek szerződései lejártak, ergó most már bátran nézhetnek más munka után, ebből kifolyólag pedig még nehezebb lesz tető alá hozni azt a két órás filmet. Persze az esély még mindig megvan rá, hiszen a legutóbbi hírek szerint a készítők továbbra is tárgyalófélben vannak az NBC vezetőségével, szóval még ha minimálisan is, de lehet reménykedni a sikeres végkifejletben.

Na de nem is ez a poszt eredeti célja, hanem az, hogy felhívjam rá a figyelmeteket arra, mégis mennyi törölt jelenetet és forgatókönyv részletet osztottak meg az írók a hivatalos Twitter oldalukon, amelyet ide kattintva érhettek el. Tényleg érdemes egy kicsit elidőzni ott, és lejjebb görgetni egy picit az archívumba, hiszen olyan, adásba nem került jeleneteket nézhettek vissza mind az első mind pedig a második évadból, amelyek biztosan megdobogtatják majd a rajongói szíveket.

Én most mindössze négy videót szerettem volna elhozni nektek, amely véleményem szerint a legjobban sikerültek, ezek között vannak Wyatt és Lucy közös jelenetek is, de természetesen csakis akkor ajánlom igazán a megtekintésüket, ha már láttátok a sorozat összes epizódját, egyes képsorok ugyanis kissé spoileresek lehetnek a lemaradók számára.

#1. Lucy tudott ám badass is lenni

a

#2. Lucy és Wyatt régóta kerülgették már egymást

# 3. Ezért a kivágott jelenetért pedig kifejezetten dühös vagyok!

#4. Már a pilotban is behozták volna azt, amit végül csak a második évad végén tettek meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük