A Vámpírnaplók folytatása mellett a Legacies is hamarosan megérkezik hazánkba!

Az idei ősz egyértelműen a vámpírrajongóknak fog kedvezni.

Kalandos utat tudhat a háta mögött a Vámpírnaplók hazánkban, hiszen míg az első két évad az RTL Klubbon mutatkozott be, addig a harmadik évadtól kezdve átkerült a Prizma TV (azóta RTL+) – Cool TV kombinációra, majd a hatodik évadtól kezdve az egyébként Viacom tulajdonában álló RTL Spike-on látható a sorozat.

Több mint egy évvel a hatodik évad premierjét követően pedig végre elhozza a csatorna a hetediket is, ami több szempontból is érdekes: egyrészt ettől az etaptól kezdve nem része Nina Dobrev a sorozatnak, aki már csak a fináléra fog visszatérni, másrészt pedig Elena és a Gilbertek kiesésével – merthogy a hatodikban Jeremy is elhagyta Mystic Falls-t – a Salvatore testvérek kerülnek majd a középpontba, így megismerhetjük majd Stefan és Demon édesanyját. Hogy miképp kerül a képbe azt ne kérdezzétek, hiszen én már az ötödik évad közepén felhagytam a sorozat nézésével.

A premierre szeptember 5-én, szerda este fog sor kerülni, méghozzá az igen előkelő kilenc órás sávban, ahol jelenleg a hetedik évad ismétlése látható, így a vérbeli rajongóknak elég lesz annyi is, ha a szokásos időpontban kapcsolnak majd a csatornára. Ebből könnyedén ki lehet következtetni, hogy napiban lesz látható a sorozat, így kvázi egy hónap alatt ki is fogja pörgetni a premier epizódokat, amelyet remélhetőleg szünet nélkül fog követni a nyolcadik és egyben utolsó évad.

De nem csak a The Vampire Diaries lesz képernyőn idén ősszel, hanem bizony az egyik spin-offja is. Sajnos nem a The Originalsról van szó, amely a harmadik évad óta van szüneten, de remélhetőleg a TV2 sorozatcsatornája a Prime hamarosan folytatja, és végre leadja a sorozat utolsó két évadát.

Szóval, ha már a poszt címét nem olvastátok el, ezek után könnyen kitalálható, hogy az Amerikában is csak idén októberében debütáló Leagies érkezik meg hazánkba, amelyben ugyebár a hibrid Klaus és vérfarkas Hayley lánya, Hope lesz a középpontban, aki a Mystic Fallsban található Salvatore Akadémián fogja elsajátítani a misztikus világ minden fortélyát, amelyet ugyebár maga Caroline és Alaric alapított.

A dolog pikantériája ugyebár az, hogy sem a Vámpírnaplók, sem a The Originals nem került még befejezésre, márpedig utóbbi fináléja nagyban előrevetíti azt, hogy Hope miért is fog végül kikötni Mystic Fallsban, az iskola alapítására pedig ugyebár a TVD-ben kerül sor, ezért is vicces az egész.

A Legacies egyébként egy negyedik szolgáltatónál landolt, elsőként az HBO GO-n lesz látható, méghozzá a tengerentúli vetítést követően pár hét eltéréssel, első körben felirattal, majd később pedig szinkronosan is elérhető lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük