Teen Wolf (Farkasbőrben): A harmadik évad második fele előtt

Még nem írtam kritikát erről a fantasztikus sorozatról, és most pótolom a hiányosságot.

Eleinte csak azért néztem a sorozatot, mert mint a címe is jelzi vérfarkasokról szól a sorozat. Míg várok a The Vampire Diaries folytatására, gondoltam jó időtöltés lesz. Igazából lebecsültem, hisz úgy voltam vele, hogy az MTV készíti, biztos nem túl izgalmas. Aztán lassan, de biztosan kezdtem egyre jobban megszeretni, és ma már ott tart a sorozat, hogy sokkal jobb a The Vampire Diaries-nél! Minden évadban egyre több mitológiát vettek elő, ami egyáltalán nem baj, sőt!

Spoileresen folytatom a továbbiakban!
Már az első évad nagyon jó volt, de belegondolva hol tart most a sorozat, azt kell, hogy mondjam sokat változott, vagyis nagyon sok mitológiai elemet elővettek már, ami nem is baj. Habár az egy picit zavar, hogy nagyon megfogyatkozott az emberek száma, de ez egy ilyen misztikus sorozatnál nem meglepő. Gondoljunk csak a The Vampire Diaries-re: Matt-en kívül már nincs más emberi főszereplő.

A történetről tehát annyit, hogy nagyon tetszett minden évad, a harmadik évadban már nem tért vissza egy főszereplő, Jackson, azaz Colton Haynes, aki távozását egyébként sajnáltam, mert pont mire sikerült a vágya, és vérfarkas lett, nem láthattuk “kibontakozni”. Távozása után rögtön csatlakozott is az Arrow színészgárdájához, jól is tette. Rengeteg új karakter érkezett a harmadik évadban, akik közül az Alfa ikrek maradnak a folytatásban is, valamint állítólag a fél évad fő gonoszát Jennifer-t is viszont láthatjuk majd még.
Az egyik legjobban kezelt karakter az Lydia, aki a második évadban kapott nagyobb szerepet, kiderült, ugyanis, hogy banshee. Egyből eszembe jutott a Charmed, amiben egyszer Alissa Milano vált banshee-vé, igaz a kettő nem hasonlítható össze, de akkor is. 🙂

A színészekről: Én mindenkivel teljes mértékben meg vagyok elégedve, habár Allison néha az agyamra megy, de ez nem Crystal Reed hibája, hanem a karakteré.
Értékelés: 9/10.
Nagyon megszerettem a sorozatot, éppen ezért alig várom, hogy rávethessem magam a folytatásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük