Májusban kap előpremiert Stohl András sorozata a TV2 legújabb hetiszériája!

Már a legelső epizódban feltűnik egy ex RTL-es színész is.

Ha szigorúan nézzük, akkor mondjuk már Stohl András is ex RTL-esnek számít, de én most nem rá gondoltam, hanem a Barátok közt egyik emblematikus figurájának alakítójára, aki már a Nicsak ki vagyok – A rejtélyek színpadában is bizonyított már, bizony-bizony Szőke Zoltánról van szó, aki a kiadott forgatási fotók alapján akár Berényi Miki is lehetne, hiszen pont ugyanúgy öltöztették fel az új karakterét, mint amikor a Berényi Kft ügyvezető igazgatója volt.

Ami a sorozatot illeti, én már a Korhatáros szerelem fájó kaszája óta vártam mivel fog legközelebb előrukkolni a csatorna, de azt be kell ismernem, az alapsztori és a képek láttán nem nagyon győztek meg arról, hogy az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár az én sorozatom lenne, ettől függetlenül nem adom fel a reményt, és én is megnézem majd az előpremiert, amire május 1-én, péntek este az Exatlon Hungaru után fog adásba kerülni.

Még több részletet és képeket nézegethettek az alábbi sajtóközlemény elolvasása során, amelynek forrása a TV2 Sajtószoba.


Sajtóközlemény – Május 1-jén jön az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár a TV2-n

Már nem kell sokáig várakozniuk a nézőknek, hogy megismerjék a TV2 legújabb, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozatának szereplőit. A hamarosan képernyőre kerülő, Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című széria exkluzív, premier adását ugyanis már május 1-jén műsorra tűzi a csatorna.
Dinnyeberki otthonukból, egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be a TV2 legújabb heti fikciós sorozata, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, mindez egy olyan történetbe ágyazva, amelynek főszereplői korábban még a falu határát sem hagyták el. A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, az epizódszerepekben már a premier adásban olyan további nagy nevek is feltűnnek majd, mint például Kulka János, Szőke Zoltán vagy Mucsi Zoltán.

Stohl András a családfőt, Bödör Gáspárt alakítja, aki annak ellenére, hogy még soha nem ment a falu határain túlra, mindent úgy csinál máshol is, mintha otthon lenne. Ebből adóan azt gondolja, nincs olyan, amit ne tudna elintézni. Feleségének, Borcsának szerepében Stefanovics Angélát láthatjuk. Borcsa pontosan tudja, hogy milyen a férje, de ő így szereti. A történet fontos szereplője Gáspár anyósa, a cinikus nagymama is, akit Szirtes Ági kelt életre. Venczli Zóra és Varga Attila pedig a Bödör család két gyerekét alakítja majd.

„Az utolsó simításokat végezzük az első epizódon. Az egész stáb nagyon lelkes, mert egy igényes, ugyanakkor nagyon sok szórakoztató elemet tartalmazó sorozat első részét készítjük épp. A májusi premier után pedig ősszel újabb részekkel folytatódik a Bödör család története a TV2-n” – nyilatkozta Kirády Attila, a sorozat show runnere.

A sorozatot az IKO Műsorgyártó készíti, forgatókönyvírói Kormos Anett és Goda Kriszta, a rendező Radnai Márk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük