Dianna Agron megemlékezett egykori kolléganőjére, Naya Rivérára

Igazán kedves dolgokat mondott néhai kolléganőjéről.

Lassan közel két éve annak már sajnos, hogy 33 éves korában elhunyt a Glee és a Step Up sorozatokból is ismert Naya Rivera színésznő, a napokban pedig egykori kolléganője, Dianna Agron emlékezett meg róla egy podcast vendégeként:

“Naya volt az első barátom a forgatáson. Eléggé elszigeteltek voltunk, mert nem teljesen voltunk belevonva a teljes pilot epizódba. Nagyon rövid pillanatokat éltünk át a pilotban, ugyanakkor mindenki részt vett az éneklésben, a táncban és a próbákban. Szóval ő volt az én emberem, és azokban a pillanatokban rengeteg önbizalmat adtunk egymásnak.”

 

A Glee rajongói számára talán nem is volt meglepő, amit Dianna mondott, hiszen sok közös jelenetük volt kettőjüknek, különösen a sorozat első évadában. De nemcsak ennyit árult el a barátságukról, hanem még több információt megosztott Nayáról:

“Egyszerűen nagyon egyedi és különleges volt abban, ahogyan magabiztosan képviselte önmagát. Ha hitt valamiben, vagy benned, mint emberben, mindig hangot adott az ötleteinek. Nagyon-nagyon erős volt, és azt hiszem, alkalmazkodtam életem olyan pillanataihoz, amelyek meglehetősen nehezek voltak számomra… Határozottan erős személyiség volt. Bármennyire is erős voltam, benne tízszer annyival több erő lakozott. Igazán inspiráló és tápláló volt a közelében lenni.”

Színésztársát továbbá gonoszosan viccesnek nevezte, aki a legjobb komikus időzítéssel rendelkezett, majd hozzátette, Naya Rivera az egyik olyan ember az életében, akire furcsa úgy gondolnia, hogy már nincs itt köztünk.

„Évről-évre annyi szeretetet és ajándékokat tudott adni az embereknek, és én nagyon szerencsés vagyok, hogy ismerhettem őt.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük