Demi Lovato ismét elindult a lejtőn: Drogtúladagolással szállították kórházba

Őszintén remélem, hogy mihamarabb felépül az énekesnő.

A blog rendszeresen visszatérő olvasói már tudhatják, hogy csak nagy ritkán szoktam megosztani bulvárral kapcsolatos híreket, ám most mégiscsak kivételt tettem, hiszen Demi Lovato az egyik kedvenc színész- illetve énekesnőm, ebből adódóan nagyon aggódok az állapotáért. Azért igyekszem nem teljesen bulváros beütéssel megközelíteni a fejleményeket.

Szóval, az egész ott kezdődött, hogy 6 év józanság után Demi a Sober című dalának megjelenése óta ismét nem utasítja el teljesen az alkoholt, amelyről több lap is beszámolt, ahogyan arról is, hogy a káros szenvedélyének visszatérése óta megromlott a viszonya családjával és barátaival, ám mindez a Disney egykori sztárjának közösségi oldalán egyáltalán nem köszönt vissza. Sőt, a napokban például új hajszínéről tájékoztatta rajongóit, szóval nem tűnt úgy, hogy nagy baj lenne.

Mondjuk azért én már egy pár hónapja kissé aggódva követtem a Demivel kapcsolatos fejleményeket, az utóbbi időben ugyanis olyan képekkel és videoklipekkel jött elő, amelyben a ruhái alig takartak valamit, holott köztudott, hogy sokáig testképzavarral is küzdött. Persze most mondhatnánk azt, hogy megtanulta elfogadni önmagát, én mindenesetre túlságosan korainak éreztem, hogy ennyire hamar sikerült megnyílnia, hiszen szinte egyik napról a másikra történt az egész.

Az aggodalmam sajnos bebizonyosodott, tegnap este ugyanis attól volt hangos a magyar médium is, hogy az énekesnőt kórházba szállították herointúladagolás miatt. Egyes források szerint baleset annyira súlyos volt, hogy a mentősöknek már a helyszínen közbe kellett avatkozni, hogy szállítható állapotba kerülhessen. Szerencsére azóta már túl van az életveszélyen, jelen pillanatban is öntudatánál van, és a családjával vette magát körül, akik megköszönték a rajongók támogatását, de most arra kérték őket, hogy pár nap pihenőt adjanak nekik.

Ezek után őszintén remélem, hogy a szörnyű eset valóban csak egy baleset vagy esetleg segélykiáltás volt Demi részéről, és mielőbb sikerül ismét leszámolni a démonjaival, nagyon nem szeretném ugyanis, ha úgy járna, mint szegény Cory Monteith és még sok más sztár, akik túlságosan fiatalon haltak meg szenvedélybetegségük által.

Addig pedig sok-sok erőt, kitartást, és nyugalmat kívánok és küldök Deminek és szeretteinek! ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük