Összeházasodott a The Middle két sztárja!

Mindez teljes mértékben titokban valósult meg.

Ma reggel a twitteren böngészgetve belefutottam a The Middle főszereplőjének, Patricia Heaton egy teeet-jébe, amelyben gratulált és sok boldogságot kívánt a sorozat egyik szerelmespárjának, akik a napokban házasodtak össze. Már ez önmagában is elég nagy meglepetés volt, ám az méginkább, amikor kiderült, hogy pontosan kikről is van szó!

A szerencsés páros nem más, mint Daniela Bobadilla és Beau Wirick, akik a sorozatban ugyebár a Heck gyerekek szerelmeit játszották, vagyis Lexie-t és Sean-t, ám nemcsak a házasságukat, de kvázi a kapcsolatukat is sikerült titokban tartani a nagy napig, én legalábbis semmiféle információt nem találtam arról a világhálón, hogy ők ketten együtt lennének-e.

Na ezt nevezem én derült égből villámcsapásként, természetesen csakis pozitív értelemben. A nagy eseményen egyébként több egykori kolléga is részt vett, mint például Beau sorozatbeli édesanyja, Jen Ray, Sue legjobb barátját, Bradet életre keltő Brock Ciarlelli, vagy éppen a sorozat kreátora, DeAnn Heline is.

Nem is maradt más hátra, minthogy sok-sok boldogságot kívánok az ifjú házasoknak, a továbbiakban pedig a nagy napról eddig megjelent képeket nézhetitek meg. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük