Sajtóközlemény: Eric McCormack dalra fakad

Perception (Észlelés) Második évad – Universal Channel

Az Eric McCormack által életre keltett skizofrén professzor, Dr. Pierce legtöbbször szorong, visszahúzódik és még közeli ismerősei társaságát is kerüli. Az Észlelés legújabb évadában azonban színpadra áll és dalra fakad egy menő klubban. Ehhez persze az kell, hogy egy virtuális világban találja magát.

Az Észlelés rajongói már megszokhatták, hogy Dr. Pierce és Kate Moretti nem éppen szokványos esetek után nyomoz, na és persze nem éppen átlagos módon. A sikersorozat legújabb epizódjaiban a modern technika kerül főszerepbe. Dr. Pierce egy virtuális világba kerülve minden félelmét levetkőzve még dalra is fakad. A legújabb technikai újítások nem csak az Észlelés története szempontjából fontos. Az alkotók is kihasználják a ma már elkerülhetetlen közösségi média előnyeit.
„Nagyon szeretem Dr. Pierce karakterét és imádok ezzel a csapattal dolgozni, így remélem, hogy még sok évad áll előttünk. A hitem is egyre erősebb a folyamatosan érkező visszajelzések és a nézettség okán is” – árulta el Eric McCormack. – „A Twitter nagyon nagy kedvencem lett, mert így most már a premier epizódok reklámidejében jönnek a visszajelzések, hogy mi tetszett a nézőknek, érkeznek kérdések is, ami igazán interaktívvá teszi a dolgot. Ezekből a beszélgetésből pedig nem csak azt tudjuk, hogy sok ember szereti és nézi a sorozatot, hanem az is kiderül, miért.” – tette hozzá a színész, aki a sorozat producere is, valamint pár epizódot rendezőként is jegyez.
Észlelés S02 – Minden Hétfőn 21:20-kor dupla epizódokkal a Universal Channel műsorán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük