Új helyszínt kapott a The Middle készülő spin-offja!

Al Bundy városa vigyázz, mert Sue Heck jön!

Azt már régóta lehet tudni, hogy az ABC a Roseanne mellett a The Middle kapcsán is belevágott a spin-off készítésébe, csak míg előbbi esetében már hivatalosan berendelésre is került a sorozat, addig az utóbbinál nagy csend volt tapasztalható, egészen egy hónappal ezelőttig, amikor maga a főszereplő, vagyis Eden Sher árulta el, hogy már el is kezdték leforgatni a pilotot.

A tegnapi nap folyamán pedig végre a csatorna is megerősítette Eden állítását, vagyis az első rész már biztosan elkészül, és csak azután döntik el, hogy berendelik-e sorozatnak, vagy sem. Hely mindenesetre bőven lenne a sorozatnak, hiszen az ősszel elstartoló The Conners 10 epizódja utáni megüresedett, kedd esti 8 órás sávba simán be lehetne illeszteni a műsorstruktúrába, ami a veterán rajongók felé mindenképpen szép gesztus lenne, hiszen a The Middle fél órával később futott ugyanezen a napon.

Amit eddig biztosan tudni lehet a sztorival kapcsolatban, hogy Sue felnőtt életét követné nyomon, tehát a főiskolán már rég végzett, és ahhoz, hogy úgy dönt, egy nagyobb és szelesebb városban próbál szerencsét, méghozzá Chicagoban. Utóbbi, azaz a helyszínt pedig tegnap közölték, szóval ez mindenképpen új információ.

Azt persze továbbra sem lehet tudni, hogy ezt a nagy utat egyedül tenné-e meg Sue, vagy Lexie esetleg Brad társaságában, de én egyelőre azzal is megelégednék, ha legközelebb arról számolhatnék be nektek, hogy a sorozat megkapta a 10-13 részes berendelését. Legyen így! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük